reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama

Coś spac nie moge 🙈

To zupełnie jak ja;) już nie pamiętam od kiedy ale budzę się co noc i nie śpię po kilka godzin.

Hej kochane poczytuje Was lecz pora w końcu się odezwać. Ostatni raz odzywałem się w pierwszym trymestrze gdy staliśmy przed wyborem sposobu badania.Dzieki Bogu naszą córka nie ma zespółu erdwardsa tak jak podejrzewano.
😊😍 w drugim trymestrze objawiła mi się choroba meniera, okropienstwo, ale od kilku tygodniu unormowalo się.Natomiast obecnie wchodzę w 36 tydzień i dziś 5 dzień korony .Okropny kaszel, ból gardla i głowy, w domu chora też córka i mąż. Także kolorowo😉

Gratulacje dla pierwszej rozpakowanej mamusi 😍😍😍

Hej kochane poczytuje Was lecz pora w końcu się odezwać. Ostatni raz odzywałem się w pierwszym trymestrze gdy staliśmy przed wyborem sposobu badania.Dzieki Bogu naszą córka nie ma zespółu erdwardsa tak jak podejrzewano.
😊😍 w drugim trymestrze objawiła mi się choroba meniera, okropienstwo, ale od kilku tygodniu unormowalo się.Natomiast obecnie wchodzę w 36 tydzień i dziś 5 dzień korony .Okropny kaszel, ból gardla i głowy, w domu chora też córka i mąż. Także kolorowo😉

Gratulacje dla pierwszej rozpakowanej mamusi 😍😍😍
U mnie na początku było podejrzenie zespołu patau, strasznie stresujący czas 🙈 zdecydowaliśmy się wtedy na badania genetyczne z mojej krwi, też na szczęście wszystko ok.
Super że z waszą córką już wszystko dobrze ❤️
U mnie w domu mąż z covidem - na tą chwilę bez objawów, jedna dobe trzymała go temperatura. Mnie boli gardło odkąd on jest chory ale jestem negatywna i bez kwarantanny już 🙈 wydaje mi się że moja psychika podświadomie szuka symptomów choroby której nie mam 🙈 mam nadzieję że tak zostanie i nie zrobi mi psikusa w momencie w którym mąż skończy izolacje 😕

U mnie dziś 36+0 i kontrola, może w końcu się dowiem kiedy i w jaki sposób rodzę 🤔 jeszcze miesiąc temu leżałam plackiem ze skrócona szyjką i ryzykiem porodu przedwczesnego a obecnie codziennie jestem dużo na nogach, wszędzie mnie pełno a mam wrażenie że skurcze które miałam całkowicie się wyciszyły 😐

U mnie na początku było podejrzenie zespołu patau, strasznie stresujący czas 🙈 zdecydowaliśmy się wtedy na badania genetyczne z mojej krwi, też na szczęście wszystko ok.
Super że z waszą córką już wszystko dobrze ❤️
U mnie w domu mąż z covidem - na tą chwilę bez objawów, jedna dobe trzymała go temperatura. Mnie boli gardło odkąd on jest chory ale jestem negatywna i bez kwarantanny już 🙈 wydaje mi się że moja psychika podświadomie szuka symptomów choroby której nie mam 🙈 mam nadzieję że tak zostanie i nie zrobi mi psikusa w momencie w którym mąż skończy izolacje 😕

U mnie dziś 36+0 i kontrola, może w końcu się dowiem kiedy i w jaki sposób rodzę 🤔 jeszcze miesiąc temu leżałam plackiem ze skrócona szyjką i ryzykiem porodu przedwczesnego a obecnie codziennie jestem dużo na nogach, wszędzie mnie pełno a mam wrażenie że skurcze które miałam całkowicie się wyciszyły 😐
Psychika co do covidu dużo miesza. Czytałam badania, że wiele osób po odebraniu wyniku pozytywnego nagle stwierdza, że ma duszności i nie może złapać oddechu. Panika jednak robi z nami co chce.
Co do snu ja w dzień czuje się mega zmęczona a wieczorem leże i zasnąć nie mogę. Już mi się poród śni, budzę się nie wiem czy rodzę czy co 😳🙈

Psychika co do covidu dużo miesza. Czytałam badania, że wiele osób po odebraniu wyniku pozytywnego nagle stwierdza, że ma duszności i nie może złapać oddechu. Panika jednak robi z nami co chce.
Co do snu ja w dzień czuje się mega zmęczona a wieczorem leże i zasnąć nie mogę. Już mi się poród śni, budzę się nie wiem czy rodzę czy co 😳🙈
Te realistyczne sny są straszne 🙈 mnie się wczoraj śniło że mi wody odeszły, przebudzilam się, pobiegłam do WC i sprawdzałam czy to było na serio bo dosłownie czułam jak mi cieknie po nogach 🙈 dziś w nocy z kolei śniłam o bolesnych skurczach 🙈 chyba już wszystkie podświadomie chcemy mieć to z głowy 🙈 jeszcze tylko chwilka 😁

reklama
Masz rację dlatego część osób się nie testuje bo boi się reakcji na pozytyw u mnie też M dodatni ja ujemna🤗 Jeszcze chwila i będzie po wszystkim, już ostatnia prosta🤪

Do góry