Chwilka...gorzej jak będziemy chodzić chodzić termin minie i nadal nicTe realistyczne sny są straszne mnie się wczoraj śniło że mi wody odeszły, przebudzilam się, pobiegłam do WC i sprawdzałam czy to było na serio bo dosłownie czułam jak mi cieknie po nogach dziś w nocy z kolei śniłam o bolesnych skurczach chyba już wszystkie podświadomie chcemy mieć to z głowy jeszcze tylko chwilka
reklama
Boli coraz gorzej. U mnie również szczególnie jak leżę to doskwierają mi bóle pachwin promieniujące na podbrzusze i uda. Chyba więzadła.Jak się czujecie? Boli was też kręgosłup na dole? Ja źle sypiam i ten ból w dole kregoslupa
U mnie tak od kilku dni 33+4 a u ciebie?Chwilka...gorzej jak będziemy chodzić chodzić termin minie i nadal nic
Też się wcześniej tym martwiłam szczęście w nieszczęściu ja będę mieć na pewno rozwiązana ciążę wcześniej przez stan przedrzucawkowy i cukrzyce nie wiem tylko na kiedy wyznacza termin zgłoszenia do szpitala. Dziś mam kontrolę i mam nadzieję że już się czegoś dowiemChwilka...gorzej jak będziemy chodzić chodzić termin minie i nadal nic
Krzyże faktycznie trochę dokuczają. Ale najgorzej kość łonowa, aż się obrócić w nocy nie możnaJak się czujecie? Boli was też kręgosłup na dole? Ja źle sypiam i ten ból w dole kregoslupa
35+4U mnie tak od kilku dni 33+4 a u ciebie?
Ann_
Fanka BB :)
u mnie bardzo mozliwe, ze tak bedzie Dwoje dzieci urodzilam po terminie, co prawda tylko 2 dni czekaly i akcja sama sie rozpoczela. Jeden dokladnie w dniu terminu sie zmiescil w ostatnich minutachChwilka...gorzej jak będziemy chodzić chodzić termin minie i nadal nic
Wiec bylabym zaskoczona jalby tu bylo inaczej, ale pozytywnie zaskoczona.
Ale za to z drigiej strony okropnie boje sie bólu. Mam osttanio sppro przepowiadaczy i powiem wam ze bardzo bolą jak nie te niepraedziwe skurcze, az boje sie praedziwych choc dobrze wiem jakie beda psychika mi trochę siada.
Mnie osobiście wszystko boli haha
Ale ppdczas spania to najgorzej odczuwam ból jakby pod żebrami na lewym boku. Az ciezko mi sie oddycha. Wiec czasami zmieniam pozycje co chwila. No i oczywiscie bol spojenia bo zeby sie obrocic musze podnosic noge
agata90
U mnie mimo, ze to pierwsze dziecko też mam nieodparte wrażenie, że będę musiała poczekać dłużej chociaż czas pokaże. Póki co (35 i 2 dn) nie mam praktycznie objawów, czy boli może jestem bardziej zmęczona i to by było na tyle, wiec jak mnie już trafi to dopiero będzie zaskoczenie i bol ale coż... Rozumiem z opisu, że to już twoje czwarte dziecko, myślę, że na tyle jesteś zaprawiona w bojach ze musi być dobrzeu mnie bardzo mozliwe, ze tak bedzie Dwoje dzieci urodzilam po terminie, co prawda tylko 2 dni czekaly i akcja sama sie rozpoczela. Jeden dokladnie w dniu terminu sie zmiescil w ostatnich minutach
Wiec bylabym zaskoczona jalby tu bylo inaczej, ale pozytywnie zaskoczona.
Ale za to z drigiej strony okropnie boje sie bólu. Mam osttanio sppro przepowiadaczy i powiem wam ze bardzo bolą jak nie te niepraedziwe skurcze, az boje sie praedziwych choc dobrze wiem jakie beda psychika mi trochę siada.
Mnie osobiście wszystko boli haha
Ale ppdczas spania to najgorzej odczuwam ból jakby pod żebrami na lewym boku. Az ciezko mi sie oddycha. Wiec czasami zmieniam pozycje co chwila. No i oczywiscie bol spojenia bo zeby sie obrocic musze podnosic noge
agata90
Hej dziewczyny, a jak wygląda u wasz przyrost wagi w 3 trymestrze? U mnie praktycznie waga się nie zmienia czasem 0,5kg do przodu czasem do tylu. Chwilami mnie to martwi czy mała w związku z tym rośnie, ale na szczęście na wizytach jest ok, nie żebym narzekała na brak nadmiarowych kg.
reklama
U mnie jest podobnie, bardzo niewielka różnica. Z tego co czytałam to właśnie tak ma być ze waga zwalnia (aż się zdziwiłam bo myślałam, ze na sam koniec to dopiero mi przybędzie). Nie mam nic przeciwko temuHej dziewczyny, a jak wygląda u wasz przyrost wagi w 3 trymestrze? U mnie praktycznie waga się nie zmienia czasem 0,5kg do przodu czasem do tylu. Chwilami mnie to martwi czy mała w związku z tym rośnie, ale na szczęście na wizytach jest ok, nie żebym narzekała na brak nadmiarowych kg.