reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Coś mi nie wyszło że wstawianiem cytatu 🙈😂
Więc wkleję jeszcze raz
Jak to okna? Ja nie myłam w poprzedniej ciąży ani nie zamierzam w tej, mówią że pod koniec ciąży tak żeby wywołać poród i duzo dziewczyn myje okna ale teraz to chyba nie bardzo?
Jak syna urodziłam to od razu się mnie zapytała położna czy okna myłam no i oczywiście myłam żeby poród przyspieszyć i dlatego dziecko owinięte pępowiną było i wtedy mi radę dała na przyszłość żeby takich głupot nie robić bo dziecku krzywdę zrobię więc moje okna siostra umyje albo mąż 😉

reklama
Co Wy na to żeby stworzyć nowy wątek, w którym się przedstawimy?! Tzn ile mamy lat, skąd jesteśmy, które dziecko itp. Chyba ze to dopiero na zamknietym. Nie wiem jak Was ale mnie zastanawia z kim pisze, jak ten ktoś ma na imię i czy może mój rocznik 😄😄😄
To jak już tak to na zamkniętym lepiej jestem za 🙂

No mój akurat fest się pochowany
Mój akurat nie tylko katar tylko fest się pochorował więc mam nadzieję że szybko wyjdziemy z tego i że się nie zarazę.
No tak z tym zarażeniem to masakra wiem bo ostatnio mi córa sprzedawała wszystko co przyniosła 🙆 umierałam w nocy bo ani spać ani leżeć i oczywiście leków też nie bo ciąża 🤷teraz mam nadzieję że będzie chociaż trochę lepiej ale już pierwsze przeziębienie mam za sobą 😂

No tak z tym zarażeniem to masakra wiem bo ostatnio mi córa sprzedawała wszystko co przyniosła 🙆 umierałam w nocy bo ani spać ani leżeć i oczywiście leków też nie bo ciąża 🤷teraz mam nadzieję że będzie chociaż trochę lepiej ale już pierwsze przeziębienie mam za sobą 😂
Ja to tylko się modlę żebym nie złapała bo masakra

Ja mam wrażenie ze u mnie wróciły te które miałam w 5 6 i 7 tyg... liczę na to ze znowu szybko odejdą
U mnie tez od wczoraj tak jakby intensywniejsze... Dzięki nim jestem trochę spokojniejsza 🤭 i nie mam smaku co bym nie zjadła to smak mam ten sam czyli takie nic, niby jak jem to czuje ale na chwilę i znowu wraca te nic... 😂
Ręce mi się trzęsą zaraz jadę do lekarza 😬🥶🥵🤮🥴🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry