reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżej [emoji2356] i wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np. [emoji28] ale ja nie chce Andrzeja w domu [emoji854][emoji28][emoji28]
Macie jakies powiedzonka na swoje bobasy w brzuchu?
A najlepiej jak sie okaze ze dziewczynka i Andżej juz nie bedzie pasowac [emoji12]
Ja mówię do brzuszka Ignas albo mały co złości męża bo mówi ze A co jak będzie corka :) A jak bym mu pokazała coś różowego to mi mówi żebym nadziei nie robiła [emoji23][emoji23][emoji2356] i bądź tu mądry

reklama
Moje narazie zdrowe. Starsza w żłobku w tamtym roku zaraziła się ospą i raz miała zapalenie krtani tak to zdrowe obie. Z tym że nam lekarz zawsze kazał chodzić z katarem do żłobka zawsze ten katar sprawdzał i mówił że to od sezonu grzewczego ale jestem ciekawa co teraz będzie jak katar czy coś to będzie siedzenie w domu. Takie warunki sanitarne przecież nie są dobre dla nikogo🤷
Syn ostatnio w niedzielę katar złapał i oczywiście zakaz z katarem bądź kaszlem przyprowadzania dziecka do przedszkola dwa dni nogi mu moczyłam i w środę już poszedł ale już się ten okres paskudny zaczyna 😣

Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? 😉 Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Ja wymiotuje dalej i już nawet nadzieji nie mam że się skończy to przed czasem. Mdłości mam okropne nawet jak wstaje z kanapy to tragedia czasem muszę szybko lecieć do 🚽.mam wrażenie że najgorzej ta ciąża u mnie albo już się starzeję 🤦

Ja mówię do brzuszka Ignas albo mały co złości męża bo mówi ze A co jak będzie corka :) A jak bym mu pokazała coś różowego to mi mówi żebym nadziei nie robiła [emoji23][emoji23][emoji2356] i bądź tu mądry
Ja mam pierwszego synka a w rodzinie męża męskie geny bardzo. Sami chłopcy się rodzą, więc nie nastawiam się jakoś bardzo na dziewczynkę, choć wiadomo że fajnie byłoby pokupowac spineczki i sukieneczki. Mój synek mówi do brzucha Tomuś, bo już mu nadał imię. Jakby była dziewczyna to byłby bardzo rozczarowany [emoji6] jak ktoś mnie pyta jak się czuje to najczęściej jest razem z tym pytaniem - a jak mały?
Chyba nikt nie wierzy w córkę [emoji6]

Syn ostatnio w niedzielę katar złapał i oczywiście zakaz z katarem bądź kaszlem przyprowadzania dziecka do przedszkola dwa dni nogi mu moczyłam i w środę już poszedł ale już się ten okres paskudny zaczyna 😣
Właśnie wiem i już koleżanka z córką siedzi w domu bo katar. I weź potem wyjdź z dzieckiem jak go tak w domu będziesz trzymać-kichnie ktoś na dziecko i szpital🤷porażka teraz to wszystko a lekarz ci powie żeby dziecko hartować. No gdzie i jak to nie wiem🤦

reklama
Ja mam pierwszego synka a w rodzinie męża męskie geny bardzo. Sami chłopcy się rodzą, więc nie nastawiam się jakoś bardzo na dziewczynkę, choć wiadomo że fajnie byłoby pokupowac spineczki i sukieneczki. Mój synek mówi do brzucha Tomuś, bo już mu nadał imię. Jakby była dziewczyna to byłby bardzo rozczarowany [emoji6] jak ktoś mnie pyta jak się czuje to najczęściej jest razem z tym pytaniem - a jak mały?
Chyba nikt nie wierzy w córkę [emoji6]
Ja mam dwie dziewczyny i przez to że wymiotuje mąż cały czas mówi że dziewczyna kolejna😁ja oczywiście cicho marzę o chłopcu ale zobaczymy. Ze strony męża same dziewczyny a z mojej tylko my mamy dziewczyny brat narazie się uczy

Do góry