reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżej [emoji2356] i wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np. [emoji28] ale ja nie chce Andrzeja w domu [emoji854][emoji28][emoji28]
Macie jakies powiedzonka na swoje bobasy w brzuchu?
A najlepiej jak sie okaze ze dziewczynka i Andżej juz nie bedzie pasowac [emoji12]
Ja mówię do brzuszka Ignas albo mały co złości męża bo mówi ze A co jak będzie corka :) A jak bym mu pokazała coś różowego to mi mówi żebym nadziei nie robiła [emoji23][emoji23][emoji2356] i bądź tu mądry

reklama
Moje narazie zdrowe. Starsza w żłobku w tamtym roku zaraziła się ospą i raz miała zapalenie krtani tak to zdrowe obie. Z tym że nam lekarz zawsze kazał chodzić z katarem do żłobka zawsze ten katar sprawdzał i mówił że to od sezonu grzewczego ale jestem ciekawa co teraz będzie jak katar czy coś to będzie siedzenie w domu. Takie warunki sanitarne przecież nie są dobre dla nikogo🤷
Syn ostatnio w niedzielę katar złapał i oczywiście zakaz z katarem bądź kaszlem przyprowadzania dziecka do przedszkola dwa dni nogi mu moczyłam i w środę już poszedł ale już się ten okres paskudny zaczyna 😣

Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? 😉 Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Ja wymiotuje dalej i już nawet nadzieji nie mam że się skończy to przed czasem. Mdłości mam okropne nawet jak wstaje z kanapy to tragedia czasem muszę szybko lecieć do 🚽.mam wrażenie że najgorzej ta ciąża u mnie albo już się starzeję 🤦

Ja mówię do brzuszka Ignas albo mały co złości męża bo mówi ze A co jak będzie corka :) A jak bym mu pokazała coś różowego to mi mówi żebym nadziei nie robiła [emoji23][emoji23][emoji2356] i bądź tu mądry
Ja mam pierwszego synka a w rodzinie męża męskie geny bardzo. Sami chłopcy się rodzą, więc nie nastawiam się jakoś bardzo na dziewczynkę, choć wiadomo że fajnie byłoby pokupowac spineczki i sukieneczki. Mój synek mówi do brzucha Tomuś, bo już mu nadał imię. Jakby była dziewczyna to byłby bardzo rozczarowany [emoji6] jak ktoś mnie pyta jak się czuje to najczęściej jest razem z tym pytaniem - a jak mały?
Chyba nikt nie wierzy w córkę [emoji6]

Syn ostatnio w niedzielę katar złapał i oczywiście zakaz z katarem bądź kaszlem przyprowadzania dziecka do przedszkola dwa dni nogi mu moczyłam i w środę już poszedł ale już się ten okres paskudny zaczyna 😣
Właśnie wiem i już koleżanka z córką siedzi w domu bo katar. I weź potem wyjdź z dzieckiem jak go tak w domu będziesz trzymać-kichnie ktoś na dziecko i szpital🤷porażka teraz to wszystko a lekarz ci powie żeby dziecko hartować. No gdzie i jak to nie wiem🤦

reklama
Ja mam pierwszego synka a w rodzinie męża męskie geny bardzo. Sami chłopcy się rodzą, więc nie nastawiam się jakoś bardzo na dziewczynkę, choć wiadomo że fajnie byłoby pokupowac spineczki i sukieneczki. Mój synek mówi do brzucha Tomuś, bo już mu nadał imię. Jakby była dziewczyna to byłby bardzo rozczarowany [emoji6] jak ktoś mnie pyta jak się czuje to najczęściej jest razem z tym pytaniem - a jak mały?
Chyba nikt nie wierzy w córkę [emoji6]
Ja mam dwie dziewczyny i przez to że wymiotuje mąż cały czas mówi że dziewczyna kolejna😁ja oczywiście cicho marzę o chłopcu ale zobaczymy. Ze strony męża same dziewczyny a z mojej tylko my mamy dziewczyny brat narazie się uczy

Do góry