reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Coś mi nie wyszło że wstawianiem cytatu 🙈😂
Więc wkleję jeszcze raz
Jak to okna? Ja nie myłam w poprzedniej ciąży ani nie zamierzam w tej, mówią że pod koniec ciąży tak żeby wywołać poród i duzo dziewczyn myje okna ale teraz to chyba nie bardzo?
Jak syna urodziłam to od razu się mnie zapytała położna czy okna myłam no i oczywiście myłam żeby poród przyspieszyć i dlatego dziecko owinięte pępowiną było i wtedy mi radę dała na przyszłość żeby takich głupot nie robić bo dziecku krzywdę zrobię więc moje okna siostra umyje albo mąż 😉

reklama
Co Wy na to żeby stworzyć nowy wątek, w którym się przedstawimy?! Tzn ile mamy lat, skąd jesteśmy, które dziecko itp. Chyba ze to dopiero na zamknietym. Nie wiem jak Was ale mnie zastanawia z kim pisze, jak ten ktoś ma na imię i czy może mój rocznik 😄😄😄
To jak już tak to na zamkniętym lepiej jestem za 🙂

No mój akurat fest się pochowany
Mój akurat nie tylko katar tylko fest się pochorował więc mam nadzieję że szybko wyjdziemy z tego i że się nie zarazę.
No tak z tym zarażeniem to masakra wiem bo ostatnio mi córa sprzedawała wszystko co przyniosła 🙆 umierałam w nocy bo ani spać ani leżeć i oczywiście leków też nie bo ciąża 🤷teraz mam nadzieję że będzie chociaż trochę lepiej ale już pierwsze przeziębienie mam za sobą 😂

No tak z tym zarażeniem to masakra wiem bo ostatnio mi córa sprzedawała wszystko co przyniosła 🙆 umierałam w nocy bo ani spać ani leżeć i oczywiście leków też nie bo ciąża 🤷teraz mam nadzieję że będzie chociaż trochę lepiej ale już pierwsze przeziębienie mam za sobą 😂
Ja to tylko się modlę żebym nie złapała bo masakra

Ja mam wrażenie ze u mnie wróciły te które miałam w 5 6 i 7 tyg... liczę na to ze znowu szybko odejdą
U mnie tez od wczoraj tak jakby intensywniejsze... Dzięki nim jestem trochę spokojniejsza 🤭 i nie mam smaku co bym nie zjadła to smak mam ten sam czyli takie nic, niby jak jem to czuje ale na chwilę i znowu wraca te nic... 😂
Ręce mi się trzęsą zaraz jadę do lekarza 😬🥶🥵🤮🥴🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry