reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? 😉 Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Tragedia. Mam wrażenie że im dalej tym gorzej. Mdłości że zdwojoną siłą. Cały dzień. Im bliżej nocy tym gorzej. Cały czas mam w ustach "kapcia" Jak po wymiotach mimo że nie wymiotuje. Ciągle mam odruch wymiotny. Nawet nie jestem w stanie wypić witamin. Jedynie biorę swoje hormony, kwas foliowy i nospe jak musze. Jeszcze dwa tygodnie i zacznie się drugi trymestr i mam nadzieję że będzie lepiej. Już mi wszystko śmierdzi, jestem w stanie zjeść tylko zupe i słone precelki.

U mnie tez od wczoraj tak jakby intensywniejsze... Dzięki nim jestem trochę spokojniejsza 🤭 i nie mam smaku co bym nie zjadła to smak mam ten sam czyli takie nic, niby jak jem to czuje ale na chwilę i znowu wraca te nic... 😂
Ręce mi się trzęsą zaraz jadę do lekarza 😬🥶🥵🤮🥴🤦‍♀️🤦‍♀️
Trzymam kciuki napisz po wizycie ❤️❤️🤞🤞

Mogłabym dostać czyjeś poprawne ,,suche,, wyniki papa z krwi ? Zrobiłam dziś krew i chciałam poczytać jak to wygląda z interpretacją.
Denerwuje się bardzo. Usg było ok. Nie jestem w grupie ryzyka ale jestem po leczeniu chemioterapeutycznym.

U mnie bardzo niewesoło. USG idealne a w połączeniu z testem Pappa dał duże prawdopodobieństwo że dziecko ma zespół Downa. Mam skierowanie na amniopunkcje do Warszawy. Jestem przerażona
Strasznie mi przykro😥. Ja w poprzedniej ciąży usg prawidlowe a w połączeniu z testem pappa podejrzenie zespołu Turnera. Ale córka zdrowa i bardzo inteligentna

Mogłabym dostać czyjeś poprawne ,,suche,, wyniki papa z krwi ? Zrobiłam dziś krew i chciałam poczytać jak to wygląda z interpretacją.
Denerwuje się bardzo. Usg było ok. Nie jestem w grupie ryzyka ale jestem po leczeniu chemioterapeutycznym.
Moje są złe
Screenshot_20200827-182214.jpeg
Screenshot_20200827-182148.jpeg

reklama
Do góry