Czekałam 2 dni na wyniki więc zależy od miejsca gdzie się wykonuje.Kurcze to można tak szybko mieć wyniki z pappa? Ja robiłam dzisiaj to powiedzieli że najwcześniej pierwsze wyniki dostanę za 2 tyg, i dopiero je przekaze dla lekarza do opracowania..
reklama
Wlasnie mozna stworzyć taka listę.Też masz termin na początek marca? [emoji846]
Ciężko zapamietac wszystkie tp [emoji846] trzeba by było jakąś listę zrobić [emoji16]
Tysiek991
Zaangażowana w BB
Tragedia. Mam wrażenie że im dalej tym gorzej. Mdłości że zdwojoną siłą. Cały dzień. Im bliżej nocy tym gorzej. Cały czas mam w ustach "kapcia" Jak po wymiotach mimo że nie wymiotuje. Ciągle mam odruch wymiotny. Nawet nie jestem w stanie wypić witamin. Jedynie biorę swoje hormony, kwas foliowy i nospe jak musze. Jeszcze dwa tygodnie i zacznie się drugi trymestr i mam nadzieję że będzie lepiej. Już mi wszystko śmierdzi, jestem w stanie zjeść tylko zupe i słone precelki.Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Trzymam kciuki napisz po wizycieU mnie tez od wczoraj tak jakby intensywniejsze... Dzięki nim jestem trochę spokojniejsza i nie mam smaku co bym nie zjadła to smak mam ten sam czyli takie nic, niby jak jem to czuje ale na chwilę i znowu wraca te nic...
Ręce mi się trzęsą zaraz jadę do lekarza
Mogłabym dostać czyjeś poprawne ,,suche,, wyniki papa z krwi ? Zrobiłam dziś krew i chciałam poczytać jak to wygląda z interpretacją.
Denerwuje się bardzo. Usg było ok. Nie jestem w grupie ryzyka ale jestem po leczeniu chemioterapeutycznym.
Denerwuje się bardzo. Usg było ok. Nie jestem w grupie ryzyka ale jestem po leczeniu chemioterapeutycznym.
Monia83.37
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro. Ja w poprzedniej ciąży usg prawidlowe a w połączeniu z testem pappa podejrzenie zespołu Turnera. Ale córka zdrowa i bardzo inteligentnaU mnie bardzo niewesoło. USG idealne a w połączeniu z testem Pappa dał duże prawdopodobieństwo że dziecko ma zespół Downa. Mam skierowanie na amniopunkcje do Warszawy. Jestem przerażona
Jak duże masz ryzyko jesli oczywiscoe chcesz powiedzieć?U mnie bardzo niewesoło. USG idealne a w połączeniu z testem Pappa dał duże prawdopodobieństwo że dziecko ma zespół Downa. Mam skierowanie na amniopunkcje do Warszawy. Jestem przerażona
Moje są złeMogłabym dostać czyjeś poprawne ,,suche,, wyniki papa z krwi ? Zrobiłam dziś krew i chciałam poczytać jak to wygląda z interpretacją.
reklama
1:157 albo do 151Jak duże masz ryzyko jesli oczywiscoe chcesz powiedzieć?