reklama
Martyna9494
Aktywna w BB
Mam tak samo. Dzisiaj byłam u lekarza. Jest jajo i pęcherzyk żółtkowy i na podstawie tego 6t+1, ale lekarz mówi, że jak będzie widać zarodek to ciaza może okazać się mlodsza. Zarodka jeszcze nie widać. Za 2 tyg kolejna wizyta. Jak ja wytrzymam?Ja według OM byłam w 6 + 1 tygodniu i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i mały zarys pęcherzyka zółtkowego. Po tygodniu byłam na kolejnej wizycie i okazało się ze widać zarodek i jest to 6+1 tydzień, a nie 7 + 1 tydzień według OM.
Myślę ze są szanse na zobaczenie pęcherzyka ciążowego, jak nic więcej nie będzie widać to się nie stresuj i odczekaj tydzień - dwa do kolejnego badania.
Dopiero później doczytałam, że poroniłaś. Bardzo mi przykro ;( trzymaj się.
Znam ten ból, trzymaj sięNiestety dziecko umarło między 6-7 tygodniem. Na usg w 9/10 tygodniu wyszło poronienie zatrzymane, wiec musiałam iść do szpitala gdzie miałam wywołanie farmakologiczne 2 dni które nie dało rady w 100%, a później łyżeczkowanie
Monika8610
Początkująca w BB
Witam serdecznie jestem prawie 9 tygodniu ciąży pęcherzyk ciążowy 12mm widać a zarodka nie bardzo się boję czy wszystko jest ok za tydzień mam kontrolne usg czego mogę się spodziewać
Fado123
Fanka BB :)
A czy robiłaś bete ?? Masz regularne cykle ?? W 9 tc to ja już zarys człowieka widzialmWitam serdecznie jestem prawie 9 tygodniu ciąży pęcherzyk ciążowy 12mm widać a zarodka nie bardzo się boję czy wszystko jest ok za tydzień mam kontrolne usg czego mogę się spodziewać
Monika8610
Początkująca w BB
Beta 2300
Fado123
Ale z dzus ta beta czy jak ?Beta 2300
Monika8610
Początkująca w BB
W poniedziałek robiłam
Fado123
Ale zeby beta cos mowila ,to musi być powtórzona po 48h ,pojedynczy wynik nic nie daje ,choć jak na 9 tc to mega niski wynik ,jak długie masz cykle ?W poniedziałek robiłam
reklama
blanny
To beta na max 5 TC, nie później...Beta 2300
Masz regularne cykle? Jeśli owulacja się przesunęła, bo masz bardzo nieregularne cykle, to jest nadzieja. Ale jeśli owulacja była w odpowiednim terminie, to niestety, ale nic z tego nie będzie.