reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Ja dziś cały dzień jakby coś się zapowiadało. Wymiotuje ciągle mnie mdli, lekkie rozwolnienie... lekkie zawroty głowy, i mega kłucie w dole brzucha. Chciałabym żeby to było już to :) ale czuje że z moim.szczesciem urodze po terminie :D

reklama
Ja tak tylko czekam aż któraś napisze, że jest już po... Ruszy wtedy lawinowo.
U mnie na czwartkowej wizycie moja gin powoedziala że się nie zanosi, żebym miała urodzić w ciągu najbliższych 2 tyg, a ja mam już dość... ile ja bym dała za takie k jawy ❤️
Wczoraj miałam przepowiadające kilka godzin twardniejący brzuch i ból z kręgosłupa ale się wyciszyło... Mam już rozpoczęty 37 tydz.... I czuję się jak emerytka, tu ciągnie, tam kłuję, tu boli....
Kochana... ja w poniedziałek czyli za godzinę zaczynam 37tc nie dzieje się nic. 0 skurczy, 0 twardnienia nic... zastanawiam się czy w tym roku w ogóle urodzę przy tych ruchach bobasa 🤣🤣🤣

Dzień dobry w poniedziałek. U mnie zaczęty 37 tydz. Na razie też bez oznak porodu, ale mała coś jest wyjątkowo mało aktywna od wczoraj. I rano znów mnie mdlilo. Nie cierpię tego odczucia 😁

Ja dziś cały dzień jakby coś się zapowiadało. Wymiotuje ciągle mnie mdli, lekkie rozwolnienie... lekkie zawroty głowy, i mega kłucie w dole brzucha. Chciałabym żeby to było już to :) ale czuje że z moim.szczesciem urodze po terminie :D
Wg mnie to już zdecydowanie TO! Właśnie tak zaczął się mój pierwszy poród - po 12 h pojechałam na porodowke a po kolejnych 5 już miałam synka

Ja się dołączam, trzymam kciuki, powodzonka 😃 Jak już zaczniemy rodzić to poleci jedna po drugiej. Co prawda mam termin za miesiąc, ale jak zaczniecie to jakoś tak nam lepiej będzie 😃 Piszcie co i jak, ja w środę idę do lekarza i już się nie mogę doczekać, aż zobaczę moją malutką 😍

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa (bierny obserwator :) )I chciałabym dołączyć do Was. Co prawda końcówka ciazy ale lepiej późno niż wcale. Czuje się trochę osamotniona i mam wrażenie że nikt mnie nie rozumie, tego co czuje i fizycznie i psychicznie ( ciąża to przecież taki piękny stan ), dlatego pomyślałam że z Wami trochę będzie mi łatwiej dotrwać do końca.

reklama
I jak się sprawy mają? Ja od wczoraj mam uczucie jakby os mi w gardle siedziało, niby chce się wymiotować ale to nie to. Mega aż bolącą zgaga, mały też leniwszy się zrobił, łażę, sprzątam żeby coś rozruszać a ty nic..... A niby miałam duże zagrożenie przedwczesnym porodem hehe

Do góry