reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Madalińskiego a Ty?

Pępek zaczyna mi się wypłaszczać, mam delikatna kreskę nad brzuchem (pod brzuchem nie widzę 😜 ). Wypchnie się później.... Jak indykowi, gotowe do wyjścia z pieca 😉
Owłosienie u mnie się nie pojawia, ale niektóre kobiety tak mają
Na szczęście potem wszystko wraca do normy

No to skończyłam swoje złe samopoczucie, biegunka cisnać jednocześnie w miskę na kolanach 🙈🙈🙈🙈
Co za ból w macicy 😥 przy wymiotach... Na szczęście ustępuje ... Mam nadzieję że nie wywołać już tym porodu
Dbaj o siebie i się nawadniaj a jak coś to do szpitala. Dużo zdrowia i trzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻
Ja będę rodzic na Trojdena ☺️

Dzissiaaj okazało siee ze maam zdywordnieniee (odkleeniee siatkówki) 30 wizyta w. Poradnii laserowej ale pewnie cesarka wlaasnniee nie wiem. Poczatkowo myślałam o bielaanskim bo naajblizzej alee tam podobno jakk nie masz połóżnej wykupioneej to lipa. Teraz moja lekarka pracuje na Starynkiewicza ale onaa też mnie wkurza i niee wiem...
Czytałam ze bielanski średnio i nie ma najwyższej referencyjności. Byłam kilka razy na izbie przyjęć na Starynkiewicza i to mój szpital numer dwa jakby coś się wydarzyło na trojdena. Mam bardzo duże zaufanie do tamtejszego personelu ☺️ Pamiętaj ze to ma być Twoja decyzja i to Ty masz się czuć bezpiecznie w danej placówce 🤗

Czytałam ze bielanski średnio i nie ma najwyższej referencyjności. Byłam kilka razy na izbie przyjęć na Starynkiewicza i to mój szpital numer dwa jakby coś się wydarzyło na trojdena. Mam bardzo duże zaufanie do tamtejszego personelu ☺ Pamiętaj ze to ma być Twoja decyzja i to Ty masz się czuć bezpiecznie w danej placówce 🤗
Dziękuję ale powiem Ci szczerze, że ciąża nauczyła mnie żeby mieć zaufaniee tylko do siebie i do swojego instynktu, nigdy nie prrzrjeechalaam sie tak na lekarzach jaak teraz, nikt niee chce brać odpowiedzialności, każdy odsyła mnie do następnego. Ehh temat rzeka.....

Dziękuję ale powiem Ci szczerze, że ciąża nauczyła mnie żeby mieć zaufaniee tylko do siebie i do swojego instynktu, nigdy nie prrzrjeechalaam sie tak na lekarzach jaak teraz, nikt niee chce brać odpowiedzialności, każdy odsyła mnie do następnego. Ehh temat rzeka.....
Tez przeszłam przez to z jakieś 10 lat temu. Nikt nie potrafił pomóc a dodatkowo panuje pomiędzy nimi zmowa milczenia. Dostałam leki, których nie powinnam brać przez tyle czasu... I które bardzo zniszczył mój organizm. Gdy pytana przez innych lekarzy czy biorę jakieś leki na stałe i odpowiadalam widziałam tylko z mimiki twarzy że coś jest nie tak. Gdy zadawałam konkretne pytania uciekali przed odpowiedzią a jeszcze bardziej cisnieci przeze mnie mówi " nie wtrącam się w leczenie innych lekarzy"

reklama
Tez przeszłam przez to z jakieś 10 lat temu. Nikt nie potrafił pomóc a dodatkowo panuje pomiędzy nimi zmowa milczenia. Dostałam leki, których nie powinnam brać przez tyle czasu... I które bardzo zniszczył mój organizm. Gdy pytana przez innych lekarzy czy biorę jakieś leki na stałe i odpowiadalam widziałam tylko z mimiki twarzy że coś jest nie tak. Gdy zadawałam konkretne pytania uciekali przed odpowiedzią a jeszcze bardziej cisnieci przeze mnie mówi " nie wtrącam się w leczenie innych lekarzy". Sama musiałam sobie pomóc

Do góry