Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ja dzisiaj też zaczęłam 23 tydzień. Nie mam uplawow białych, tylko wodniste, ale też mnie kluje nie tak rzadko w pochwie. Kiedyś mi lekarz mówił, że to może być od słodyczy, cukru. Mnie strasznie brzuch wzdyma tak, że nawet dziecka nie czuję. Mówiłam o tym lekarzowi, że mam bóle brzucha, ale nic nigdy na usg zle nie wyszło, więc myślę, że u mnie to jelita a i podbrzusze też mnie boli. Lepiej pójść i zapytać lekarza. Tak tylko chciałam Cię pocieszyć, że niektóry ból jest naturalny, niektóry niegroźny ale jak są białe uplawy albo krwiste to może być zapalenie. Jak masz możliwość to się zbadaj. PozdrawiamDziewczyny, dzisiaj zaczęłam 23tc martwi mnie fakt, że boli mnie podbrzusze taki ciągnący ból trochę jak na miesiączkę i kłucie w pochwie... mam też dużo upławów wodnisto białych... martwię się, ostatnio ginekolog kazał mi się oszczędzać bo szyjka miała 34mm i to tylko 1cm zapasu... nie wiem czy to normalne takie bóle, czy jechać jednak na IP ☹ Tętno małej w normie bo sprawdzam dedektorem. Latam tez siku cały czas, ma któraś z was podobnie?