reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja za miesiac zaczne już robic zakupy....jak potwierdzi plec na polowkowym usg:D zeby nie bylo niespodzianek...lozeczko mam juz wypatrzone..na allegro sa piekne zestawy z posciela..komodami..i wgl..za fajne pieniazki..:)

reklama
Będęmama wiesz co ja też podejrzewam że chłopiec ale ostatnio zauważyłam że zrobiły mi się boczki tak jak z córką miałam i trochę zaczęłam jeść słodyczy trochę to mało powiedziane hahah kupiłam mała paczkę żelek harbio i zjadłam wszystkie wczoraj cała miskę malin z cukrem haha

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Bedzie chlopak :)

A to używane muszę wyprać większość takich na 52 56 także z nowym to będę kupować na 62 :)

Ja z córką w 6 miesiącu dostałam krwawienia zabrali mnie do szpitala i pamiętam nie miałam nic i prosiłam żeby jak najdłużej utrzymali i utrzymali leżalam sporo czasu potem w domu też i to był koszmar bo wszystko trzeba było zamawiać na szybko prosić o pomoc w wypraniu i prasowania ciuszków także tym razem będę przygotowana w grudniu myślę za zamówimy łóżeczko komode wózek i zaczne kupować kosmetyki pampersy smoczki butelki kocyki pieluszki itd zostanie tylko jeszcze dokupić troszkę ciuszków :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ja z synkiem czekalam bardzo dlugo z zakupami i przygotowaniem pokoju, potem juz sil na to nie mialam... teraz czekam do usg 7 pazdziernika i jak dowiem sie jaka plec to zaczynam robic zakupy i malowac pokoj :)

Jestem w Norwegii, to nie uznają zwolnienia dostałam zwolnienie 40% czyli 4.5 h dziennie będę pracowac... Na 3 tyg, później będziemy sprawdzać jak się będę czuć, czy tyle narazie wystarczy czy coś mniej.
40% to i tak fajnie. Ja w poprzedniej ciazy nie dostalam nic mimo zlego samopoczucia i ciaglych wymiotow. Z tym, ze u mnie byla praca biurowa.
Zobacz załącznik 1023401
U mnie będzie dziewczynka ;) ranek że stacji musiałam jeszcze tankowac brrr...
Wow, przepieknie! Czemu akurat Norwegia?

Cześć jestem tutaj nowa :) mam termin na 26 marca 2020 :) przepraszam ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów tutaj :D
Witaj, też mam termin na 26 marca :D
I ja tez 26 :) musimy zaczac obstawiac ktora sie pierwsza rozpakuje :)

Ja tez mam problem z kosmowka. Ma czas żeby się podnieść do 26tc jak się nie podniesie to cc i wtedy na pewno nie będę marcowka :(

Cześć dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Śledzę Wasze wpisy już od lipca, jednak do tej pory nie miałam odwagi na ujawnienie się. Początki ciąży były u mnie ciężkie, pełne niepokoju i obaw, ale teraz widać już światełko w tunelu:)
Który tydzień?:) juz po prenatalnych?

reklama
Tak. Lekarz stwierdził, że jemu "podoba się ta ciąża" :) NT 1.5, obecna kość nosowa, wszystkie kończyny i narządy, które można zobaczyć na usg na tym etapie ciąży.

Do góry