reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Was też tak po bolewa brzuch?

W czym prałyście ciuszki ja z córką to w Loveli nie wiem czy teraz polecacie coś innego?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Mnie boli brzuch jak na miesiączka, dziś mam 13tc . Wczoraj USG, więc pytałam lekarza czy to normalne, powiedzial że macica rośnie,maluch ma sporo miejsca już do fikolkow

Dziewczyny chyba żadna z Was nie ma tak małomównego lekarza jak ja... Byłam dzisiaj na wizycie (12tydz+5). Zrobił mi badanie przez brzuch. Monitor miał tak ustawiony, że nic nie widziałam, ale myślę sobie, sprawdzi na spokojnie i potem mi pokaże, żebym mogła zobaczyć dziecko albo chociaż zdjęcie. No ale nie.. Skończył badanie i kazał się ubrać, także nawet nic nie zdążyłam powiedzieć. Nawet zdjęcia nie wydrukował. :(
Ogólnie jest to bardzo dobry lekarz , chyba najlepszy w mojej okolicy, bo do końca roku na NFZ nie ma już do niego miejsca. Ale jestem tak niezadowolona po tej wizycie. Jeszcze jak się zapytałam czy z dzieckiem wszystko dobrze to powiedział, że w porządku, rośnie tak jak powinno i koniec tematu. Niby wiem, że jakby coś było nie tak to by powiedział, ale mam ogromny niedosyt i żałuję, że nie zapisałam się na prenatalnie, bo tam przynajmniej bym się więcej dowiedziała i nie chodzi mi wcale o ryzyko chorób.

@Inofs mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Wiesz już kiedy Cię wypiszą? Czym zajmujesz myśli, żeby się nie stresować?
Nie no powinien powiedzieć co i jak..chociasz ze np.teraz zobaczymy kosc udowa....czy cos..kurde :/

Dziewczyny, mogę jeszcze dołączyć?

Odwiedzam i czytam Was, ale dopiero wizja zamknięcia grupy dla podglądaczy zmobilizowała mnie do ujawnienia się wszystko oczywiście przez towarzyszący mi strach :) za każdym razem powtarzam sobie, że po następnej wizycie i tak w kółko :)
Termin mam na 21.03 :)
Hej!! Na na 15:)fajnie ze jesteś:) pytaj o wszystko
A My zawsze pomożemy❤

Dzisiaj na wizycie okazalo sie ze lozysko jest z przodu....ostatnio bylo z tylu o.o..dzizys..wam tez tak wedruje?

Mnie na prenatalnych nastraszyla, lozyskiem brzeżnie przodującym.
Mój lekarz mówi, że to na tym etapie normalne, z czasem powinno się przesunąć.

Ja ubranka pralam w proszku Dzidziuś, uwielbiam jego zapach, Lovela i Jelp mi śmierdzi ;)

reklama
Ja się staram dzięki wam kompletowac lub słuchać od koleżanek co do wyprawki bo muszę cała skompletować w grudniu żeby mąż przywiózł do Norwegii, bo tu wszystkiego co chce nie dostanę a i w Polsce taniej ;)

Do góry