Wybór imienia to ciężka sprawa każdemu podoba się coś innego i nieraz ciężko jest wybrać imię .Ja z mężem mam taki system że ja wypisuje 5 imion które mi się podobają i on 5 imion które mu się podobają i potem jakoś wybieramy droga eliminacji czyli ja wybieram jedno imię z jego typów on jedno z moich typów odwracamy i losujemy jedno z tych dwuch
reklama
Ivve
Fanka BB :)
Kochana dużo siły i wytrwania oraz mimo wszystko pozytywnych myśli bo napewno będzie wszystko dobrze [emoji8] ściskam mocnoW weekend zrobił mi się krwiak. Opóźnia się, jestem pod kroplowkami. Lekarze nic nie chcą wyrokowac
Ivve
Fanka BB :)
Co do witaminek biorę od początku pregnacare Max
magdamania
Początkująca w BB
Ja tez miałam ciężka nocmąż mnie denerwuje tym, ze chce mnie przytulić. Ja nie umiem się sama ułożyć w łóżku a ci dopiero z jego ręka na brzuchu czy pod głowa. Potem na niego warczę a on się obraza :/
Ciężko z emocjaminie umiem za bardzo nad nimi panować. Płakać mi się chce bez powodu. Czuje się zmęczona i niezrozumiana
![]()
ja tam wrażliwa nie jestem ale za to mega nerwowa ... wszystko mnie denerwuje. Każda iskra powoduje ogromny wybuch emocji.Nie używałam gondoli bo wtedy miałam mutsy. Buzza kupiłam jako ostatni z wózków jak Michas miał 1,5roku i używałam aż skończył 3latka![]()
Ja tez trzymam kciuki! Najważniejsze ze zostało wychwycone! Zdrowka dla Was!Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku ❤
Z wózków polecam x-lander - u mnie przy pierwszym dziecku sprawdził się fenomenalnie! Zwrotny, świetny w prowadzeniu pokonalnkazda zaspę
Dziewczyny ja dzisiaj odebrałam wyniki prenatalnych. Ale miałam stresa - ryzyko wiek 38 lat! Na szczęście wszystko ok
Anita1990
moderatorka
Dziewczyny przesłałam listę, którą zrobiła Aga do administratora myślę, że lada chwila watek będzie zamknięty. Jeśli kogoś pominęłyśmy z góry przepraszam, oczywiście będzie można dołączyć. Jeśli kogoś nie ma na liście to jeszcze może szybko się dopisać.
magdamania
Początkująca w BB
Ja się chce dopisać ale nie wiem jakDziewczyny przesłałam listę, którą zrobiła Aga do administratora myślę, że lada chwila watek będzie zamknięty. Jeśli kogoś pominęłyśmy z góry przepraszam, oczywiście będzie można dołączyć. Jeśli kogoś nie ma na liście to jeszcze może szybko się dopisać.
reklama
Anita1990
moderatorka
Ja się chce dopisać ale nie wiem jak
To wyślij mi dane na priv wiek, termin porodu datę ostatniej miesiączki, skąd jesteś