reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Nie jestescie same :) na pewno jest nas wiecej w tym ja :D tyle ze ja dopiero 13 0 dzis :) i tez mam sie dowiedziec az za miesiac :) czytam i czytam i widze ze kazda przynajmniej ma jakies przeczucia instynkt czy cos :D a ja nie mam pojecia :)
Mój lekarz chyba wychodzi z założenia, że temat płci nie istnieje, ani me ani be w tej kwestii... A szkoda, bo chciałabym wiedzieć, nawet jeśli za miesiąc by się okazało co innego :-D wtedy może jakies uczucia by we mnie ruszyły, bo narazie czuje jakby w brzuchu rósł jakiś obcy :o

Przyznać sie , ktora zajada sie pysznościami :D

Załączniki

• Screenshot_2019-09-15-14-28-16~2.png
    Screenshot_2019-09-15-14-28-16~2.png
    544,5 KB · Wyświetleń: 89
ja mam dzisiaj 15+7 ;) ale nawet sie nie łudzę ze dowiem sie na kolejnej wizycie plec , lekarz - prywatny - powiedzial mi w tym tyg. ze plec poznam na drugich prenatalnych czyli 17go pazdziernika... tozto za miesiac, mam wrazenie ze kazda z Was ma juz jakies chocby domysly od swoich lekarzy co do płci a mnie moj lekarz pod tym kątem zbywa :( szkoda ...
Moj lekarz to nawet nie chce słyszeć o zgadywaniu płci przed 20 tygodniem, więc umówiona jestem na taki scan gender który wykonują od 16 tygodnia i wtedy napewno dowiem się kto mieszka w brzuszku bo jak na tą chwilę to tylko intuicja i z nuba dziewczyny sugerowaly synka w co mocno wierzę ale może być niespodzianka. Mój nie maz obstawia girl Ja jednak chce wierzyć że będzie jednak boy [emoji7] jeszcze kilka dni jakoś przeżyje z niewiedzą [emoji6]

U mnie na prenatalnych niby powiedziała że dziewczynka Ale za to moja Gin powiedziała że sceptycznie podchodzi do okreslania plci przed 20 tygodniem aktualnie mam 15+1 a wizyte kolejna 2 pazdziernika.
Co do spania na brzuchu to przed ciaza tylko i wyłącznie na brzuchu A potem jak się dowiedziałam to kupiłam poduszkę dla ciężarnych super alternatywa bo żeby się przekręcić na brzuch w nocy to raczej ciężko bo jest ograniczenie i bezpiecznie dla Dzidzi. Najlepiej na lewym boku Ale potem się budzisz cała odretwiala.

reklama
Nie jestescie same :) na pewno jest nas wiecej w tym ja :D tyle ze ja dopiero 13 0 dzis :) i tez mam sie dowiedziec az za miesiac :) czytam i czytam i widze ze kazda przynajmniej ma jakies przeczucia instynkt czy cos :D a ja nie mam pojecia :)

Ja też jeszcze nie znam płci a dziś zaczęłam 16tydzień.

Witam. Próbuje nadrobić czytanie ale czasu brak....ehh szkoła się zaczęła a na dodatek z małym chodze 2razy w tyg na zajęcia z integracji sensorycznej i rehabilitacje także ciągle w biegu. Dodatkowo dalej mdłosci mnie męczą

Co do spania na brzuchu to też uwielbiam i ciężko mi zasnąć w innej pozycji ale ja w ogole jeszcze brzucha nie mam....w ogóle jakbym w ciąży nie była....jutro wizyta. Mam nadzieję, że wszystko z maleństwem ok

Do góry