Ja mam Soline B i polecamJaki detektor polecacie? Jumper ? Przymierzam się do kupna
reklama
Anita1990
moderatorka
Wracam od lekarza... Przyszły wyniki badań DNA. Mam trombofilie wrodzona... Ja nie wiem skąd we mnie te przeczucia, które badania mam robić. Generalnie lekarz powiedział że w piątek w szpitalu zadecydują o sposobie leczenia czy to zastrzyki będą czy acard doustnie. Na szczęście któregoś nam czynnika nie mam a wtedy by było najgorzej. Uspokoił mnie żebym się nie martwił aa, że wszystko będzie dobrze. Przy w piątek pobiora mi krew na pappe ale powiedział że nie obiecuje usg genetycznego zależy czy sprzęt będzie wolny jK nie będzie to w przyszłym tygodniu będę miała. Dziewczyny naprawdę macie przeczucia jakieś to zaufajcie matczynej intuicji
Moja orzyjaciolka to ma ale Niestety zanim ja zdiagnozowali poronila 4 razy, teraz jest mama wspanialych 3 panienek
madziuuula
Fanka BB :)
Ja mam ten z allegro Link do: DETEKTOR TĘTNA PŁODU DOPPLER H5 + ŻEL + OSŁONKI w 11 tc już ładnie wyszukuje [emoji6]
Stelka29
Zaangażowana w BB
Dziękuje Wam dziewczyny na odpowiedzi. Jednak co się wyżalić to się wyżalić. Mała (jak narazie dziewczynka ) miała tętno mierzone trzy razy 1- 140 2-156 3-145. Kupiłam wczoraj dedektor tętna, ale tak się wierci, że skala jest od 90 a zaraz na 180 Macie tu bardzo miłą atmosferę Jest ktoś może z Wrocławia?
Stelka29
Zaangażowana w BB
DziękujeSłuchaj podają mi puls, jestem 14+5 mam dzisiaj 158 uwaga powiedziała że norma u nich tutaj to 110 a 160 w tym wieku ciąży, I powiedziała że obstawia dziewczynkę bo to one mają wyższy puls, ale to takie wróżenie z fusów.
Stelka29
Zaangażowana w BB
Ja mam ten, kupiłam od Pani na olx za 120 zł. Pomimo 13 tyg da się usłyszeć serduszko tylko właśnie skacze puls jak się ona ruszaJakie detektory tętna polecacie jakiej firmy i jaki model ?
Załączniki
Mm ten sam tylko że niebieski. Ja złapałam za pierwszym razem w skończonym 10 tygodniu. Z tym wierceniem to skądś to znamJa mam ten, kupiłam od Pani na olx za 120 zł. Pomimo 13 tyg da się usłyszeć serduszko tylko właśnie skacze puls jak się ona rusza
Patrycja35
Ja taki mialam wynik i opis ze ryzyko niskieDziewczyny które robiły pappa jakie miałyście wyniki krwi? bo ja właśnie zobaczyłam ze już mam ale nie znam sie na tym
Ja mam
bhcg 102
Pappa 4029
Załączniki
reklama
Patrycja35
20min od Wrocka mieszkamDziękuje Wam dziewczyny na odpowiedzi. Jednak co się wyżalić to się wyżalić. Mała (jak narazie dziewczynka ) miała tętno mierzone trzy razy 1- 140 2-156 3-145. Kupiłam wczoraj dedektor tętna, ale tak się wierci, że skala jest od 90 a zaraz na 180 Macie tu bardzo miłą atmosferę ☺ Jest ktoś może z Wrocławia?