reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Wracam od lekarza... Przyszły wyniki badań DNA. Mam trombofilie wrodzona... Ja nie wiem skąd we mnie te przeczucia, które badania mam robić. Generalnie lekarz powiedział że w piątek w szpitalu zadecydują o sposobie leczenia czy to zastrzyki będą czy acard doustnie. Na szczęście któregoś nam czynnika nie mam a wtedy by było najgorzej. Uspokoił mnie żebym się nie martwił aa, że wszystko będzie dobrze. Przy :) w piątek pobiora mi krew na pappe ale powiedział że nie obiecuje usg genetycznego zależy czy sprzęt będzie wolny jK nie będzie to w przyszłym tygodniu będę miała. Dziewczyny naprawdę macie przeczucia jakieś to zaufajcie matczynej intuicji :)

Moja orzyjaciolka to ma ;) ale Niestety zanim ja zdiagnozowali poronila 4 razy, teraz jest mama wspanialych 3 panienek:)

Dziękuje Wam dziewczyny na odpowiedzi. Jednak co się wyżalić to się wyżalić. Mała (jak narazie dziewczynka :) ) miała tętno mierzone trzy razy 1- 140 2-156 3-145. Kupiłam wczoraj dedektor tętna, ale tak się wierci, że skala jest od 90 a zaraz na 180 Macie tu bardzo miłą atmosferę ☺️ Jest ktoś może z Wrocławia?

Jakie detektory tętna polecacie jakiej firmy i jaki model ?
Ja mam ten, kupiłam od Pani na olx za 120 zł. Pomimo 13 tyg da się usłyszeć serduszko tylko właśnie skacze puls jak się ona rusza

Załączniki

• D6AED7C7-4E71-4D5E-ADA3-EA679741B182.jpeg
    D6AED7C7-4E71-4D5E-ADA3-EA679741B182.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 52
reklama
Dziękuje Wam dziewczyny na odpowiedzi. Jednak co się wyżalić to się wyżalić. Mała (jak narazie dziewczynka :) ) miała tętno mierzone trzy razy 1- 140 2-156 3-145. Kupiłam wczoraj dedektor tętna, ale tak się wierci, że skala jest od 90 a zaraz na 180 Macie tu bardzo miłą atmosferę ☺ Jest ktoś może z Wrocławia?
20min od Wrocka mieszkam:D

Do góry