Agunia1401
Moderator
Jak dzisiaj samopoczucie? Mnie coś przeziębienie bierze... Można w takim przypadku wziąść witaminę C? Taka 1000? To mi zawsze pomaga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle, że witaminę C można. Ja też dziś rano brzydko kaszlałam, ale mam nadzieje, że nic z tego nie będzie :/Jak dzisiaj samopoczucie? Mnie coś przeziębienie bierze... Można w takim przypadku wziąść witaminę C? Taka 1000? To mi zawsze pomaga.
Mnie też lapie cos....250 wez lekarz mi tak poleciłJak dzisiaj samopoczucie? Mnie coś przeziębienie bierze... Można w takim przypadku wziąść witaminę C? Taka 1000? To mi zawsze pomaga.
Cześć dzidziulku❤❤❤❤❤Hej dziewczyny, jak się czujecie?
My byliśmy wczoraj u lekarza, wszystko jest w porządku. Początkowe usg wskazywały na ciąże około 2 tygodnie młodszą niż z terminu OM, teraz dzieciątko trochę nadrobiło i terminy już są bardzo do siebie zbliżone.
Pozdrawiamy z maleństwem!
Ale masz piękny brzuszek u mnie ledwo co widać a dzisiaj 15+0, ja coś widzę mąż też ale ludzie obok nic... Oczywiście wieczorem tak...Hej dziewczyny, jak się czujecie?
My byliśmy wczoraj u lekarza, wszystko jest w porządku. Początkowe usg wskazywały na ciąże około 2 tygodnie młodszą niż z terminu OM, teraz dzieciątko trochę nadrobiło i terminy już są bardzo do siebie zbliżone.
Pozdrawiamy z maleństwem!
20min od Wrocka mieszkam
Ok kupię dzisiaj taka ale aptece. Oj obyś wygrała tego Ci życzę moja teściowa jstara się pomagać, ale wyraźnie zaznacza że jestem gorsza, zrobiła prezenty na dzień dziecka w zeszłym roku to do mnie powiedziała że niech sobie mąż weźmie w pokoju leży, a dla mnie nic, na urodziny też nic nie dostałam więc ja też się na nią wypne w jej 50 w tym roku.. Mój mąż tego nie widzi ale ja doskonale widzę. Bardzo się cieszę że z tą egoistka nie mieszkamy, bo to ona ma być w centrum uwagi i jej problemy z mężem są najważniejsze. Najlepsza odległość między nami to my w Norwegii a ona w Polsce ;DMnie też lapie cos....250 wez lekarz mi tak polecił
Ja mam dzis mega eeee płaczny dzień
Chyba hormony
Ale w sumie chyba doprowadza mnie to tego sytyacja..gdyz tesciowa mieszka pode mną....i zawsze próbuje udowodnic ze jest najlepsza i lepsza ode mnie....a ze mieszkamy w ich domu to wchodzi i sie rzadzi jak u siebie.........-.-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
Boszeee daj mi ta moc bym wygrala w lotka i sie wyprowadzila
U mnie byla inna sytuacja..bo zaszlam w wiwku 16 lat w ciążę...moja rodzina patolologiczna wiec wzieli mnie do siebie...wieczna wdziecznosc....Ok kupię dzisiaj taka ale aptece. Oj obyś wygrała tego Ci życzę moja teściowa jstara się pomagać, ale wyraźnie zaznacza że jestem gorsza, zrobiła prezenty na dzień dziecka w zeszłym roku to do mnie powiedziała że niech sobie mąż weźmie w pokoju leży, a dla mnie nic, na urodziny też nic nie dostałam więc ja też się na nią wypne w jej 50 w tym roku.. Mój mąż tego nie widzi ale ja doskonale widzę. Bardzo się cieszę że z tą egoistka nie mieszkamy, bo to ona ma być w centrum uwagi i jej problemy z mężem są najważniejsze. Najlepsza odległość między nami to my w Norwegii a ona w Polsce ;D
Mozna sie kiedys spotkac jak dzidziulki podrosnąJa też okolice Wro [emoji846]