reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Jak dzisiaj samopoczucie? Mnie coś przeziębienie bierze... Można w takim przypadku wziąść witaminę C? Taka 1000? To mi zawsze pomaga.

reklama
Hej dziewczyny, jak się czujecie?
My byliśmy wczoraj u lekarza, wszystko jest w porządku. Początkowe usg wskazywały na ciąże około 2 tygodnie młodszą niż z terminu OM, teraz dzieciątko trochę nadrobiło i terminy już są bardzo do siebie zbliżone.

Pozdrawiamy z maleństwem! :D

Załączniki

• 70169389_669244646929013_8255757132457050112_n.jpg
    70169389_669244646929013_8255757132457050112_n.jpg
    154,1 KB · Wyświetleń: 89
Jak dzisiaj samopoczucie? Mnie coś przeziębienie bierze... Można w takim przypadku wziąść witaminę C? Taka 1000? To mi zawsze pomaga.
Mnie też lapie cos....250 wez lekarz mi tak polecił
Ja mam dzis mega eeee płaczny dzień
Chyba hormony
Ale w sumie chyba doprowadza mnie to tego sytyacja..gdyz tesciowa mieszka pode mną....i zawsze próbuje udowodnic ze jest najlepsza i lepsza ode mnie....a ze mieszkamy w ich domu to wchodzi i sie rzadzi jak u siebie.........-.-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
Boszeee daj mi ta moc bym wygrala w lotka i sie wyprowadzila:D

My byliśmy wczoraj u lekarza, wszystko jest w porządku. Początkowe usg wskazywały na ciąże około 2 tygodnie młodszą niż z terminu OM, teraz dzieciątko trochę nadrobiło i terminy już są bardzo do siebie zbliżone.

Cześć dzidziulku❤❤❤❤❤:D

Ale masz piękny brzuszek u mnie ledwo co widać a dzisiaj 15+0, ja coś widzę mąż też ale ludzie obok nic... Oczywiście wieczorem tak...
Super tak trzymajcie n)

Mnie też lapie cos....250 wez lekarz mi tak polecił
Ja mam dzis mega eeee płaczny dzień
Chyba hormony
Ale w sumie chyba doprowadza mnie to tego sytyacja..gdyz tesciowa mieszka pode mną....i zawsze próbuje udowodnic ze jest najlepsza i lepsza ode mnie....a ze mieszkamy w ich domu to wchodzi i sie rzadzi jak u siebie.........-.-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
Boszeee daj mi ta moc bym wygrala w lotka i sie wyprowadzila:D
Ok kupię dzisiaj taka ale aptece. Oj obyś wygrała tego Ci życzę ;) moja teściowa jstara się pomagać, ale wyraźnie zaznacza że jestem gorsza, zrobiła prezenty na dzień dziecka w zeszłym roku to do mnie powiedziała że niech sobie mąż weźmie w pokoju leży, a dla mnie nic, na urodziny też nic nie dostałam więc ja też się na nią wypne w jej 50 w tym roku.. Mój mąż tego nie widzi ale ja doskonale widzę. Bardzo się cieszę że z tą egoistka nie mieszkamy, bo to ona ma być w centrum uwagi i jej problemy z mężem są najważniejsze. Najlepsza odległość między nami to my w Norwegii a ona w Polsce ;D

Ok kupię dzisiaj taka ale aptece. Oj obyś wygrała tego Ci życzę ;) moja teściowa jstara się pomagać, ale wyraźnie zaznacza że jestem gorsza, zrobiła prezenty na dzień dziecka w zeszłym roku to do mnie powiedziała że niech sobie mąż weźmie w pokoju leży, a dla mnie nic, na urodziny też nic nie dostałam więc ja też się na nią wypne w jej 50 w tym roku.. Mój mąż tego nie widzi ale ja doskonale widzę. Bardzo się cieszę że z tą egoistka nie mieszkamy, bo to ona ma być w centrum uwagi i jej problemy z mężem są najważniejsze. Najlepsza odległość między nami to my w Norwegii a ona w Polsce ;D
U mnie byla inna sytuacja..bo zaszlam w wiwku 16 lat w ciążę...moja rodzina patolologiczna wiec wzieli mnie do siebie...wieczna wdziecznosc....
Do tego moj nie widzi tego co sie dzieje...bo ona przychodzi jak go nie ma....potrafi mi wywalic rzeczy z komody...zostawic bym posprzatala..a jak mojemu to powiedziałam to nie prawda..zalila siw mojemu ze nie zaprosilam jej na kawe jak goście do mnie przyjechali......on tego nie widzi..moje próby zrobienia czegos koncza sie stwierdzeniem ze wymyslam i sie znow czepiam..a ona..ciagle ze tyle pomagaja a ja tego nie widze...nie wiem juz co robić.....serio...chcialabym byc Pania swojego domu a nie ta druga....mam taki chatakter ze wszystko trzymam w sobie...na tym mieszkaniu mieszkała wczesniej szwagierka..wyprowadzila sie wlasnie z jej powodu...teraz ja mam to samo-.-...dzizys......zebym ja nie byla taka teściowa
Nie wiem dlaczego moj tego nie widzi...

reklama
Do góry