reklama
Agunia1401
Moderator
Żyje jeszcze dzisiaj 12h ciągłej jazdy plus przerwy. A prom pod koniec jak się obudziłam poczułam bujanie a byłam tak zmęczona ze zanim wyruszył padłamDaj znac jak to przezylas
Kto nastepny wizytuje?
Agunia1401
Moderator
A co dokładnie masz za skan? Usg miałaś? Morfologie możesz iść do zwykłego lekarza. U mnie jordmur czyli położna tylko dała zwykła grupę, tokso I hiv a jak chcesz u nas tarczycę lub morfologie to tylko lekarz. A wyniki teraz dopiero zobaczę, bo powiedziała że jak będzie coś źle będzie dzwonić a ja takiego czegoś nie lubię...No wlasnie w 12 tyg.. A ja w 10 juz mialam ale tylko skan a morfologie, grupe krwi itp ( wlasnie sprawdzilam na liscie ) bede miec dopiero w 18 tyg... Nie wiem moze powinnam do nich dzwonic i jakos sie dopominac, przeciez to strasznie pozno. Tym bardziej ze u Ciebie i @Ivve jednak podobne zasady a takie badania juz byly...
Ja nie mam żadnych ciazowych objawow oprócz tego że włączyła mi się choroba lokomocyjna jak autobusem jadę to bardzo mnie myśli ale tylko tyle. Podziwiam prom. Pewnie by mnie zabiłŻyje jeszcze dzisiaj 12h ciągłej jazdy plus przerwy. A prom pod koniec jak się obudziłam poczułam bujanie a byłam tak zmęczona ze zanim wyruszył padłam
madziuuula
Fanka BB :)
Piżama też była przeceniona ale tylko rozm. 44Brawo Ty ja płaciłam 46zl za jeansy ciążowe ale za 34 piękna pizame ciążowa, a potrzebuję bo w Norwegii zimnooo...
Wow podziwiam ja w aucie wymiotuje [emoji12]Dziewczyny trzymajcie kciuki noc na promie będzie wesoło już czuję bujanie...
Kciuki!Trzymajcie kciuki ja też dziś wizytuje na 9.40
Mój starszak do pierwszej klasy dziś startuje ale on tego w ogóle nie czuje [emoji6]Ja się właśnie szykuje ba rozpoczęcie roku. Michał już w przedszkolu zaczynamy msza o 8
Kinderka88
Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć
natka30
Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć
Na jakim forum?
Jakie forum? Możesz wkleić link? Pewnie zdjęcie musi być bardzo dobre do oceny.Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć
reklama
Kinderka88
Na fb wpisz w wyszukiwarce ramzi, skull i wyskoczy grupa zapisz się i wstaw fotki z usg