reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
No wlasnie w 12 tyg.. A ja w 10 juz mialam ale tylko skan a morfologie, grupe krwi itp ( wlasnie sprawdzilam na liscie ) bede miec dopiero w 18 tyg... Nie wiem moze powinnam do nich dzwonic i jakos sie dopominac, przeciez to strasznie pozno. Tym bardziej ze u Ciebie i @Ivve jednak podobne zasady a takie badania juz byly...
A co dokładnie masz za skan? Usg miałaś? Morfologie możesz iść do zwykłego lekarza. U mnie jordmur czyli położna tylko dała zwykła grupę, tokso I hiv a jak chcesz u nas tarczycę lub morfologie to tylko lekarz. A wyniki teraz dopiero zobaczę, bo powiedziała że jak będzie coś źle będzie dzwonić a ja takiego czegoś nie lubię...

Dziewczyny właśnie oglądam Zdjęcia z wakacji 23 maj 2019 i dzisiejsze zdjęcie. 14,1tydz
Można? Można:o
I to pierwsza ciąża :p ciekawe co będzie pod koniec hehe

Załączniki

• 20190902_064554.jpg
    20190902_064554.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 98
  • 20190902_051443.jpg
    20190902_051443.jpg
    913,8 KB · Wyświetleń: 100
Żyje jeszcze dzisiaj 12h ciągłej jazdy plus przerwy. A prom pod koniec jak się obudziłam poczułam bujanie a byłam tak zmęczona ze zanim wyruszył padłam ;)
Ja nie mam żadnych ciazowych objawow oprócz tego że włączyła mi się choroba lokomocyjna jak autobusem jadę to bardzo mnie myśli ale tylko tyle. Podziwiam prom. Pewnie by mnie zabił:p

Brawo Ty ja płaciłam 46zl za jeansy ciążowe ale za 34 piękna pizame ciążowa, a potrzebuję bo w Norwegii zimnooo...
Piżama też była przeceniona ale tylko rozm. 44
Dziewczyny trzymajcie kciuki noc na promie będzie wesoło ;) już czuję bujanie...
f2w3gov37znp1hsr.png
Wow podziwiam ja w aucie wymiotuje [emoji12]
Trzymajcie kciuki ja też dziś wizytuje na 9.40 :)
Kciuki!
Ja się właśnie szykuje ba rozpoczęcie roku. Michał już w przedszkolu ;) zaczynamy msza o 8:)
Mój starszak do pierwszej klasy dziś startuje ale on tego w ogóle nie czuje [emoji6]

Napisałam na tym forum z ciekawości i wszystkie bez wyjątku napisały ze chłopiec czyli tak jak ginka, dziewczyny które nie dostały info od lekarza może napiszcie na tym forum to poznacie pewnie płeć :)

reklama
Do góry