Szkoda,ze najnowszego mi nie ocenią bo mam z 11 tygodnia i 4 dnia :/ Ale mam też z 7 tygodnia,ale na nim to ja nic nie widzeNa fb wpisz w wyszukiwarce ramzi, skull i wyskoczy grupa zapisz się i wstaw fotki z usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda,ze najnowszego mi nie ocenią bo mam z 11 tygodnia i 4 dnia :/ Ale mam też z 7 tygodnia,ale na nim to ja nic nie widzeNa fb wpisz w wyszukiwarce ramzi, skull i wyskoczy grupa zapisz się i wstaw fotki z usg
Szkoda,ze najnowszego mi nie ocenią bo mam z 11 tygodnia i 4 dnia :/ Ale mam też z 7 tygodnia,ale na nim to ja nic nie widze
Ja mam dzis ide z córcia chce zobaczyc braciszkaDaj znac jak to przezylas
Kto nastepny wizytuje?
To był dokładnie 11 tydzień i 3 dzień. Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości :/Czemu nie ocenia wstaw zobaczysz. A weź tu wklej usg tez
Ale ładnie widac buzialka❤❤❤❤❤❤To był dokładnie 11 tydzień i 3 dzień. Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości :/
Kochana pogoda tez taka nie sprzyjajaca:/Dziewczyny mi tak ciężko jest nie mam na nic siły.. Nie wiem co będzie potem ledwo głowę umylam..
Dziękuje Pani doktor chyba skupiła się bardzo na zbadaniu przezierności karkowej, więc mało mam zdjęć całościowych, ale buziaka zrobiła masę fotekAle ładnie widac buzialka❤❤❤❤❤❤
17 września mam wizytę kontrolną.No kiepsko widać a kiedy masz teraz wizytę?
17 września mam wizytę kontrolną.