reklama
Ivve
Fanka BB :)
Jadę na wizytę cora bardziej odczuwam wielki strach oby tylko było wszystko wporzadku [emoji15]
Witam wszystkie Marcóweczki Poczytałam Was trochę i pomyślałam że dołączę bo nie mam z kim dzielić szczęścia i trosk związanych z ciąża, prócz męża oczywiście, ale facet jak facet, rozumie wszystko po swojemu Termin mam na 11.03, wg OM. To moja druga ciąża, mam jeszcze 5 letniego urwiska
Saszka1005
Fanka BB :)
Dla mnie jest to pierwsza ciążaDziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek
Brzuch bardzo często boli mnie tak jak na okres, raz mocniej a raz słabiej, nasila się szczególnie po cięższym dniu w pracy. Czytałam że to normalne szczególnie przy pierwszej ciązy, a także jeśli wcześniej miesiączki były bardzo bolesne. Więc dopóki nic więcej się nie dzieje to staram się nie martwić na zapas
Moja pierwszaDziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek
Hej to mamy ten sam terminWitam wszystkie Marcóweczki Poczytałam Was trochę i pomyślałam że dołączę bo nie mam z kim dzielić szczęścia i trosk związanych z ciąża, prócz męża oczywiście, ale facet jak facet, rozumie wszystko po swojemu Termin mam na 11.03, wg OM. To moja druga ciąża, mam jeszcze 5 letniego urwiska
Agunia1401
Moderator
Sprawdź czy nie powinnaś teraz dostać okresu, a brzuch Cię z nerwów pobolewa, bo się denerwujesz. Mnie jeden dzień boli drugi nie.I zaczyna mnie jak na okres coś tam pobolewac z jednej i drugiej strony.... No nic dam wam znać chyba że będzie gorzej to w niedziele jest w szpitalu ma dyżur to pojadę.
Karolinaaaa
Aktywna w BB
Moja pierwsza! Tzn po trzech promieniach ale to jest TA ciaza jestem juz w 12 tygodniu. Wczoraj wizyta u lekarza, dziecko ma 5,5 cm, więc jest już parę dni starsze niż z om. Czuje się wyśmienicie! Jestem na L4 od 3 tygodni, decyzja lekarza że względu na moja historię.Dziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek
Ooo to super ciekawe jak tym razem, w pierwszej ciąży przenosilam 6 dni, 7 dnia miałam iść na wywoływanie, ale ze strachu urodziłam dzień wcześniejHej to mamy ten sam termin
reklama