Miałam bardzo podobnie. Te bóle jeśli nie są jakieś bardzo dotkliwe same miną. Macica się rozszerza, przesuwają sie organy wewnętrzne, to zawsze powoduje dyskomfort. Ja też mam okropny trądzik! Masakra totalna. Całą twarz mi wysypało plus plecy i dekolt. Trochę tym jestem załamana, bo temperatura mi tutaj nie pomaga. Miałam nadzieje, że cera mi się poprawi a nie tak strasznie pogorszy! Niestety, wszystko zasługa hormonów...Dziewczynki dzisiaj zaczynam 12tc ciąży, za dwa dni byłabym w terminie miesiączki gdyby nie maleństwo i od paru dni mam dużo pryszczy na twarzy a od wczoraj wieczora pobolewa mnie podbrzusze, kłuje, pobolewa ciężko opisać. Nie jest to ciągły ból, silny, nie ma plamień ani nic takiego... byłam trzy dni temu i ginekologa było wszystko w porządku. Nie wiem czy jechać do ginekologa... jest straszny upał 33 stopnie, strasznie mi nie dorbrze a do ginekologa długa droga :/ czy ktoś miał podobne bóle?
reklama
StaraPierwiastka
Zaangażowana w BB
Moja pierwszaDziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek
Ja mam to samo, jeszcze podejrzewałam że jestem w ciąży, to już mi całe czoło wysypało taką kaszką, a problemu z trądzikiem nie miałam, czasem mi jakiś pryszcz przed okresem wyskoczył, a teraz to masakra! Wszędzie je mam, nawet na ramionach i właśnie na dekoldzieMiałam bardzo podobnie. Te bóle jeśli nie są jakieś bardzo dotkliwe same miną. Macica się rozszerza, przesuwają sie organy wewnętrzne, to zawsze powoduje dyskomfort. Ja też mam okropny trądzik! Masakra totalna. Całą twarz mi wysypało plus plecy i dekolt. Trochę tym jestem załamana, bo temperatura mi tutaj nie pomaga. Miałam nadzieje, że cera mi się poprawi a nie tak strasznie pogorszy! Niestety, wszystko zasługa hormonów...
Dla mnie
Dziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek
Bedemama!
Moderator
A udalo ci sie cokolwiek zrzucic przy karmieniu piersia? Ja w pierwszej przytylam prawie 20... pierwsze 10 zrzucilam zaraz po porodzie, chyba przez stres i przy karmieniu piersia. Ostatnie kilka nie chcialo mnie opuscic przez nastepne dwa lata. Dopiero dwa miesiace przed zajsciem w ciaze wzielam sie za siebie i zostal mi tylko jeden nadprogramowy kilogram. A teraz znowu bedzie powtorka z rozrywki. Ale nie wiem co innego mam robic, bo jak nie zjem to zaraz mi niedobrze i zaczyna mnie bolec glowa, tak jak na migrene.Będę mamą ja też jestem stale głodna ale staram się ograniczać bo w drugiej ciąży przytyłam 15 kg i nic nie schudłam i bardzo źle się z tym czuję więc teraz nie chce za dużo przytyć .
Vanilija oby to nie było nic z szyjka .
Ja dziś idę też sprawdzić moje TSH i ft4
Stelka29
Zaangażowana w BB
Dla mnie teżDla mnie
Karmię piersią już 13 miesięcy i po porodzie może że 3 kg mi ubyło.Wiec u mnie karmienie piersią nie wpływa na zgubienie zbędnych kg.A przy dwójce małych dzieci nie chce mi się ćwiczyć w ogóle nie mam na to siły.A udalo ci sie cokolwiek zrzucic przy karmieniu piersia? Ja w pierwszej przytylam prawie 20... pierwsze 10 zrzucilam zaraz po porodzie, chyba przez stres i przy karmieniu piersia. Ostatnie kilka nie chcialo mnie opuscic przez nastepne dwa lata. Dopiero dwa miesiace przed zajsciem w ciaze wzielam sie za siebie i zostal mi tylko jeden nadprogramowy kilogram. A teraz znowu bedzie powtorka z rozrywki. Ale nie wiem co innego mam robic, bo jak nie zjem to zaraz mi niedobrze i zaczyna mnie bolec glowa, tak jak na migrene.
reklama
Dreamy
Fanka BB :)
Dla mnie to też pierwsza ciąża. Zaczęłam dziś 14 tydzień, a mdłości nadal męczą..Dziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą Pytam z ciekawości ile jest pierowródek