reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Z tego co widzę to sporo z nas może urodzić w lutym, a nie w marcu :) oby... pod koniec podobno tak strasznie się meczy, ze fajnie jak dzidzia wyskoczy z tydzień szybciej ;)

reklama
Witam wszystkie Marcóweczki❤️ Poczytałam Was trochę i pomyślałam że dołączę bo nie mam z kim dzielić szczęścia i trosk związanych z ciąża, prócz męża oczywiście, ale facet jak facet, rozumie wszystko po swojemu Termin mam na 11.03, wg OM. To moja druga ciąża, mam jeszcze 5 letniego urwiska

Dziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą :) Pytam z ciekawości ile jest pierowródek :)
Dla mnie jest to pierwsza ciąża ;)
Brzuch bardzo często boli mnie tak jak na okres, raz mocniej a raz słabiej, nasila się szczególnie po cięższym dniu w pracy. Czytałam że to normalne szczególnie przy pierwszej ciązy, a także jeśli wcześniej miesiączki były bardzo bolesne. Więc dopóki nic więcej się nie dzieje to staram się nie martwić na zapas ;)

Witam wszystkie Marcóweczki❤️ Poczytałam Was trochę i pomyślałam że dołączę bo nie mam z kim dzielić szczęścia i trosk związanych z ciąża, prócz męża oczywiście, ale facet jak facet, rozumie wszystko po swojemu Termin mam na 11.03, wg OM. To moja druga ciąża, mam jeszcze 5 letniego urwiska
Hej;) to mamy ten sam termin;)

I zaczyna mnie jak na okres coś tam pobolewac z jednej i drugiej strony.... No nic dam wam znać chyba że będzie gorzej to w niedziele jest w szpitalu ma dyżur to pojadę.
Sprawdź czy nie powinnaś teraz dostać okresu, a brzuch Cię z nerwów pobolewa, bo się denerwujesz. Mnie jeden dzień boli drugi nie.

Dziewczyny, dla której z Was to pierwsza ciąża? Bo duża większość ma już za sobą pierwszą :) Pytam z ciekawości ile jest pierowródek :)
Moja pierwsza! Tzn po trzech promieniach ale to jest TA ciaza ;) jestem juz w 12 tygodniu. Wczoraj wizyta u lekarza, dziecko ma 5,5 cm, więc jest już parę dni starsze niż z om. Czuje się wyśmienicie! Jestem na L4 od 3 tygodni, decyzja lekarza że względu na moja historię.

reklama
Takie bóle są normalne, bo to się wszystko tam musi porozciągać. Dopóki ból się nie nasila, nie ma plamień i krwawień to nie ma co się martwić:blink:

Do góry