reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny a bierzecie magnez? Mi lekarz kazał brać 3x1... i oczywiście nie dopytałam, czy mam brać 3 tabletki jednorazowo, czy lepiej oddzielnie :D Póki co biorę oddzielnie :)
Ja nie wiem jak mój ginekolog obliczyl termin bo mi wypadało 29 30 marzec. A on wpisał w kartę ciąży termin porodu 1 kwietnia 2020.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Pewnie liczył od długości maluszka

reklama
Dziewczyny miałam się dzisiaj kłaść na zabieg, ale postanowiłam poczekać na męża, zamówiłam mu bilet, poszłam poprosić żebym mogła położyć się po weekendzie i dla własnego spokoju poszłam do luxmedu na usg...Dzidziuś jest i serduszko bije

Boziu Marudka co za wiadomość [emoji7] cudownie [emoji7]

Dziewczyny mam taką prośbę, możecie przynajmniej narazie nie wyrzucać tu zdjęć jedzenia? Niektóre serio haftaja na taki widok i aż mi się nie chce wchodzić przez apke tutaj bo pierwsze co żarcie widze[emoji849]

Wy tez macie tak ze zjecie coś i czujecie się mega pełne bo ja się z tym mecze strasznie jakbym niewiadomo ile zjadła i wszystko mi podchodzi... taka ciężka się czuje
Mam tak , zauważyłam też że jakoś nie mogę za dużo w siebie wcisnac, jem malymi porcjami bo potem mi niedobrze , teraz zjadam tyle co moje 3 letnie dziecko [emoji1787]
Marudka super wiadomość , cuda się zdarzaja [emoji6]
Malena, kciuki [emoji110]

Ja z córką byłam dziś w przedszkolu na chwilkę , wybawila się, A 27 zaczynamy [emoji2] jest stresik ale podobalo jej się, jest Pani wychowawczyni Ruska , więc w razie co Kaja myślę się dogada jak już zostanie sama , chociaż z drugiej strony mam nadzieję że szybko złapie język , narazie potrafi tylko parę slow, siusiu , piciu, dziękuję , proszę , tak i nie
Ale wiem po doświadczeniach koleżanek, że dzieci łapią bardzo szybko

Jeja ja pierwsza wizyta we wtorek już nie mogę się doczekać. Dziewczyny jestem przerażona moim brzuchem dziewiąty tydzień to napewno jeszcze nie ciąża taka duża czemu mnie tak wywalilo wyślę wam zdjęcie
IMG_20190802_154756.jpeg

reklama
Jeja ja pierwsza wizyta we wtorek już nie mogę się doczekać. Dziewczyny jestem przerażona moim brzuchem dziewiąty tydzień to napewno jeszcze nie ciąża taka duża czemu mnie tak wywalilo wyślę wam zdjęcie Zobacz załącznik 1005537
Nie wiem czy Wam pisałam ale wczoraj jak wracaliśmy z wakacji na stacji w wc jeden chłopak chciał mnie w kolejce puścić przez ten mój brzuch haha już się go nie da ukryć.
No to niezle Wam urosly brzuchy :) jestescie pierwszy raz w ciazy?

Ja jestem dopiero w 6tc i nic a nic nie widac. W pierwszej ciazy brzuch zaczal mi rosnac tak ok. 14 tygodnia a jestem szczupla.

Do góry