reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Hej, mam te same dylematy w domu odchowany samodzielny 5latek I znow od poczatku butelki, pieluchy itp. Radosc miesza sie ze strachem...

Witamy kolejne nowe mamy :)
Mnie poranek znow przywital mdlosciami I tak sobie mysle, ze ten brzuch tez od tego mnie boli :/ caly czas soe kurczy przeciez :( w dodatku michal mial dzis ciezka noc I jestem cholernie zmeczona...

Zazdroszczę dziewczynom,które spodziewają się pierwszego dziecka. Też bym chciała żyć w tej niewiedzy [emoji23]
Dziękujemy ;) ja już jestem przerażona jak widzę że już mam problem ze snem, ale to białe noce plus niepewny sem mogłam się spodziewać. Co do różnic, między mną a braćmi jest 4 i 7 lat różnicy, to jest dużo naprawdę nie ma się tak dobrego kontaktu, i cały czas się na wzajem denerowalismy bo oni chcieli co innego ja co innego, myślę że jeżeli będziemy się starać o drugie to żeby była różnica 2 lata, ja wiem ze ciężko, ale za jednym razem bo później będzie ciężko wrócić w pieluchy znowu.

Hej, mam te same dylematy w domu odchowany samodzielny 5latek I znow od poczatku butelki, pieluchy itp. Radosc miesza sie ze strachem...

Witamy kolejne nowe mamy [emoji4]
Mnie poranek znow przywital mdlosciami I tak sobie mysle, ze ten brzuch tez od tego mnie boli :/ caly czas soe kurczy przeciez [emoji20] w dodatku michal mial dzis ciezka noc I jestem cholernie zmeczona...

No to mamy podobna nockę moja Misia do tego gorączka także ciekawie

Dziewczyny a ja mam nastolatka 11 letniego i 7 latka . Przy nich nic już nie muszę robić. Wszystkie rzeczy pooddawalismy i nic nie mam co potrzebne dla niemowlaka. Ta ciaza jest świadoma i planowana ...ale teraz na myśl o tym co mnie czeka ogarnia mnie strach ! I po co mi to było hi hi

Dziewczyny, w ktorym tygodniu zaczely Wam sie mdlosci? Chce sie psychicznie przygotowac :) Nie pamietam do konca kiedy je dostalam w pierwszej ciazy. Pamietam tylko, ze bardzo mnie meczyly i trwaly do ok. 14 tygodnia.

Dziewczyny, w ktorym tygodniu zaczely Wam sie mdlosci? Chce sie psychicznie przygotowac :) Nie pamietam do konca kiedy je dostalam w pierwszej ciazy. Pamietam tylko, ze bardzo mnie meczyly i trwaly do ok. 14 tygodnia.
Niekoniecznie dostaniesz, ja mam od tygodnia ale lekkie, jeden dzień gorszy drugi lepszy ale moja kumpela np ma z wymiotami I zaczęła od 7 teraz ma końcówkę 8 miesiąca i mówi że mniej ma teraz niż na początku ale dalej jeszcze cukrzyca jej się przyplatala.

reklama
Do góry