reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja też jutro wybieram się do lekarza i się stresuje, bo w przeciwieństwie do większości nie poszłam na bete. Tak poza tym to fatalnie się czuje, jak wieczorem dziecko pójdzie spać to po mnie, leżę i nie wstaje z łóżka. Poza tym bardzo mnie meczy żołądek obojętnie co zjem. Może jutro coś mi lekarz podpowie. A pierwsza ciąża była taka idealna...

reklama
Szczerze mówiąc u mnie gp wyliczyla termin na 6 marzec ale nie zapytała nawet ilu dniowe mam cykle.... A nie są one 28 dniowe A raczej 31
Z moja owulacja to chyba poprostu trafiliśmy 16 czerwca.
Aktualnie mam 9 miesięczna córeczke i w sumie chciałam żeby miała jeszcze rodzeństwo w nie dużym odstępie czasu ale nie spodziewałam się że nastąpi to tak szybciutko. 6 miesięcy karmiłam piersią, moje cykle były rozlegurowane A młoda i jej potrzeby skutecznie mnie wykanczaly co moglam nazwać antykoncepcja bo do przytulaskow dochodziło od święta z tąd wiem że do zapłodnienia musiało dojść właśnie 16 czerwca ewentualnie dzien po wiadomo plemniki potrafią troszkę poczekać

Naprawdę szybko się zdecydowaliscie, gratuluję odwagi :) ja się zastanawiam czy 3 lata różnicy między maluchami będzie okej

Naprawdę szybko się zdecydowaliscie, gratuluję odwagi :) ja się zastanawiam czy 3 lata różnicy między maluchami będzie okej
Mam nadzieję że podolam temu ogromnemu wyzwaniu, choć hormony dają o sobie znać i huśtawka nastrojów jest okropna co za tym idzie teraz dość pesymistycznie patrzę na ta cała sytuację.

3 lata to już taka fajna różnica masz już małego pomocnika [emoji16]

Gratuluje udanych wizyt :)
Faktycznie nieduza roznica 9miesiecy. My bedziemy mieli 7lat roznicy I.powiem Wam ze z jednej strony chcialam a z drugiej zrobilam sie bardzo wygodna I przeraza mnie taki bobas,te kolki,pieluchy, opieka,zarwane noce...

Gratuluje udanych wizyt :)
Faktycznie nieduza roznica 9miesiecy. My bedziemy mieli 7lat roznicy I.powiem Wam ze z jednej strony chcialam a z drugiej zrobilam sie bardzo wygodna I przeraza mnie taki bobas,te kolki,pieluchy, opieka,zarwane noce...
Młoda będzie mieć 17 miesięcy gdy się urodzi [emoji7]

Szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy się wyspałam już w ostatniej ciąży od 7 miesiąca miała bezsenne noce [emoji3061]

Ja też z jednej strony chciałam z drugiej się bałam, ale bum widocznie tak miało być bo za bardzo się o to nie staraliśmy [emoji6]

Młoda będzie mieć 17 miesięcy gdy się urodzi [emoji7]

Szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy się wyspałam już w ostatniej ciąży od 7 miesiąca miała bezsenne noce [emoji3061]

Ja też z jednej strony chciałam z drugiej się bałam, ale bum widocznie tak miało być bo za bardzo się o to nie staraliśmy [emoji6]
To podobnie jak z nami, mój syn młodszy będzie miał 2 latka w lutym 2020, wiec tez boje się, jak to wszystko ogarniemy ;)

Hej jaj u Was nocka?
Tez bolą mnie bardzo piersi i urosły sporo, moja mała ma gorączkę wiec dziś w domu z nią zostałam i coś mnie gardło boli [emoji17] mam nadzieje ze nic nie złapałam.
@Dmalw o której wizyta?

reklama
Hej, ja już zaczynam panikować. Jak to będzie z dwójką dzieci, po co mi to było jak już tak dobrze było.. [emoji14] aaaaa nie wiem jak sobie z tymi myślami poradzić.

Do góry