Będziesz kolejna ,której polecę probiotyki [emoji23] ja się męczyłam z okropnymi zaparciami a teraz biorę sanprobi i bez problemu. A jak raz nie wezmę to już nie pójdę do toalety [emoji14]Ja to bym się chyba cieszyła z biegunki, na potęgę jem kapustę kiszoną żeby w ogóle móc pójść do toalety ;p
reklama
Kapusta to też żywe kultury bakteriiBędziesz kolejna ,której polecę probiotyki [emoji23] ja się męczyłam z okropnymi zaparciami a teraz biorę sanprobi i bez problemu. A jak raz nie wezmę to już nie pójdę do toalety [emoji14]
Ja narazie tylko kwas foliowy wiecie nie chce nic lykac do wizyty u lekarza. Jutro o 17
Cieszą mnie inne objawy ciazy za to, biust to mam chyba ze 2 rozmiary większy już jak narazie
Mnie swedza tylko czasami, za to bola i sa ogromnePytanie za 100p tez was tak sutki swedza????
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Ivve
Fanka BB :)
Dziewczyny nie było minie tu kilka dni nie bardzo da się nadrobić ale obiecuję poprawę
Witam również nowe mamusie i gratuluję tym które już są po wizycie
Za mnie też proszę trzymać kciuki jutro wizyta polskiego czasu 15:05 to będzie jakoś 6t 4d mam nadzieje ze opuszcze gabinet szczesliwa , szczerze mówiąc nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży może dlatego że tylko testy na to wskazują po za tym żadnych objawów nie mam
Za mnie też proszę trzymać kciuki jutro wizyta polskiego czasu 15:05 to będzie jakoś 6t 4d mam nadzieje ze opuszcze gabinet szczesliwa , szczerze mówiąc nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży może dlatego że tylko testy na to wskazują po za tym żadnych objawów nie mam
No to gratuluję i witam w klubieDziewczyny nie było minie tu kilka dni nie bardzo da się nadrobić ale obiecuję poprawę
Też nie mogę uwierzyć, też mam jutro wizytę polskiego czasu 16
A skąd jesteś?
Sharmii
Zaciekawiona BB
Ooooo... To... To.... myślałam że już zwariowałam, ale widzę że nie jestem sama.Pytanie za 100p tez was tak sutki swedza????
Ivve
Irlandia północna A Ty?No to gratuluję i witam w klubie
Też nie mogę uwierzyć, też mam jutro wizytę polskiego czasu 16może jak zobaczę na ekranie to wtedy uwierzę
A skąd jesteś?
Szczerze mówiąc już zaczyna mnie ogarniać strach przed wizytą
Sharmii
Zaciekawiona BB
Ja mam tak samo, dodatkowo otoczki się powiększają i ciemnieją... szok...Mnie swedza tylko czasami, za to bola i sa ogromne![]()
reklama
Ivve
Dziewczyny które są już po wizycie usg, miałyście robione dopochwowo?