reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

MI trochę wcześniej na 22, muszę więcej odpoczywac, za mało siedzę i leżę co chwilę w ruchu... A później skutki, wy też macie takie klocie że czujecie aż do pleców od wczoraj mam tak sporadyczne...
Odpoczywaj odpoczywaj :) Ja leze w sumie tydzien I plamienia ustaly,bol w podbrzuszu tez no chyba ze wiecej pochodze . A snem sie nie przejmuj, to zazwyczaj dziala odwrotnie :)

reklama
Z witamin biorę PregnaPlus a na wizytę idę sama. Mąż był ze mną raz w pierwszej ciąży na usg4d i mówił że nic nie widzi a to byl juz 3 trymestr wiec teraz tez nie pojdzie. Zresztą ktoś musi z córka w domu zostać. Dziś też mam spadek formy. Jak się w pracy dowiedzą że znów jestem w ciąży to będzie gorąco :-)

Mój powiedział że nie ma takiej opcji żebym poszła bez niego ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Do góry