reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A Ja mam dzis dola :(
Dzien przywital mnie silnymi
Wymiotami a ze nie bylo
Czym to byla masakra :(
Procz tego mam schizy ze cos bedzie nie tak :( panikuje...

A Ja mam dzis dola :(
Dzien przywital mnie silnymi
Wymiotami a ze nie bylo
Czym to byla masakra :(
Procz tego mam schizy ze cos bedzie nie tak :( panikuje...
Ja też po tym śnie, tym bardziej że mam dzisiaj jakieś dziwne bóle, ale żadnych plamien ani nic, ja wiem pierwsza ciąża wszystko się rozciąga, do tego ja mam bolesne okresy I podobno to normalne ale jak będzie bardzo źle pójdę z pracy prosto do lekarza i chyba powiem dzidiaj w pracy, miałam czekać do usg w poniedziałek ale zobaczymy jak się będę czuć.

Ja też po tym śnie, tym bardziej że mam dzisiaj jakieś dziwne bóle, ale żadnych plamien ani nic, ja wiem pierwsza ciąża wszystko się rozciąga, do tego ja mam bolesne okresy I podobno to normalne ale jak będzie bardzo źle pójdę z pracy prosto do lekarza i chyba powiem dzidiaj w pracy, miałam czekać do usg w poniedziałek ale zobaczymy jak się będę czuć.

Ja sie tez zle czuje:( slabo mi w glowie mi sie kreci I niedobrze mi:( mam dzis zalamanie. Tak bym poszla chetnie do lekarza zeby sie uspokoic

reklama
Do góry