Kinderka88
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby te plamienie to nie było nic groźnego
17 marzec
Ja na 18 marca, kurde może i ja pójdę wcześniej bo wizytę mam dopiero na 25.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby te plamienie to nie było nic groźnego
17 marzec
Ja byłam z partnerem w pierwszej ciąży a że się nie udało to przy drugiej i teraz trzeciej ciazy chodzę sama by oszczędzić mu stresu jak za pierwszym razemA właśnie czy wy chodzicie na to usg z partnerami czy same?
Póki co sama. Jak na następnym USG będzie wszystko dobrze to już będę chodzić ze starym.Ja na 18 marca, kurde może i ja pójdę wcześniej bo wizytę mam dopiero na 25.07
Ja też po tym śnie, tym bardziej że mam dzisiaj jakieś dziwne bóle, ale żadnych plamien ani nic, ja wiem pierwsza ciąża wszystko się rozciąga, do tego ja mam bolesne okresy I podobno to normalne ale jak będzie bardzo źle pójdę z pracy prosto do lekarza i chyba powiem dzidiaj w pracy, miałam czekać do usg w poniedziałek ale zobaczymy jak się będę czuć.A Ja mam dzis dola
Dzien przywital mnie silnymi
Wymiotami a ze nie bylo
Czym to byla masakra
Procz tego mam schizy ze cos bedzie nie tak panikuje...
Ojej będzie dobrze musi być! Myśl pozytywnie na mdłości dobra cytryna i imbirA Ja mam dzis dola
Dzien przywital mnie silnymi
Wymiotami a ze nie bylo
Czym to byla masakra
Procz tego mam schizy ze cos bedzie nie tak panikuje...
Ja też po tym śnie, tym bardziej że mam dzisiaj jakieś dziwne bóle, ale żadnych plamien ani nic, ja wiem pierwsza ciąża wszystko się rozciąga, do tego ja mam bolesne okresy I podobno to normalne ale jak będzie bardzo źle pójdę z pracy prosto do lekarza i chyba powiem dzidiaj w pracy, miałam czekać do usg w poniedziałek ale zobaczymy jak się będę czuć.
Nam kobietom chy a nigdy nie dogodzi, najlepiej gdyby lekarz był tylko dla nas i 24h ma dobę w domuJa sie tez zle czuje slabo mi w glowie mi sie kreci I niedobrze mi mam dzis zalamanie. Tak bym poszla chetnie do lekarza zeby sie uspokoic
Nam kobietom chy a nigdy nie dogodzi, najlepiej gdyby lekarz był tylko dla nas i 24h ma dobę w domu