Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo coś w tym jestTaki mem mi się przy okazji przypomniał [emoji14] Zobacz załącznik 998416
Oooo te imiona są mi bardzo bliskie Ala moja mama a Krzysiu narzeczony Ładne imionaJa dzisiaj tez czekam na wyniki bety z niecierpliwością co do imion to Alicja albo Stasiu lub Krzysiu
A za bete trzymam kciuki! o której wyniki?Ja dzisiaj tez czekam na wyniki bety z niecierpliwością co do imion to Alicja albo Stasiu lub Krzysiu
Taki mem mi się przy okazji przypomniał [emoji14] Zobacz załącznik 998416
Dla nas jest Kornelka badz Nelka. Korni mowia na nia w zerowce czego niecierpi I mowi ze ona kornikiem nie jest [emoji23][emoji23]A jak zdrabniasz to imie? Mi jedyne co przychodzi do głowy to Kornelka, Kornelcia albo Korni. Ale to ostatnie trochę z korniszonem się kojarzy więc chyba nie bardzo [emoji1787][emoji23]