reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

DZiewczyny jestem po wizycie:) ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Widać było śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. Na serducho za wcześnie powiedziała pani doktor. Założyła mi kartę ciąże :)
Termin wg om i wg usg ten sam czyli 07.03.2020:) następna wizyta 25.07 żeby posłuchać serduszka, skierowania na badania dostanę w piątek na NFZ żeby nie płacić za nie. Na wczasy mogę lecieć spokojnie. Pogadalysmy, posmialysmy się jestem mega szczęśliwa :):)

Super bardzo dobre wiadomości [emoji3][emoji3][emoji3] której masz tc?

reklama
DZiewczyny jestem po wizycie:) ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Widać było śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. Na serducho za wcześnie powiedziała pani doktor. Założyła mi kartę ciąże :)
Termin wg om i wg usg ten sam czyli 07.03.2020:) następna wizyta 25.07 żeby posłuchać serduszka, skierowania na badania dostanę w piątek na NFZ żeby nie płacić za nie. Na wczasy mogę lecieć spokojnie. Pogadalysmy, posmialysmy się jestem mega szczęśliwa :):)
Super!!! Ale radość!!! :) a ktory dzisiaj tydzien?? Gratulacje kochana!

Super, gratulacje! To chociaż ty spokojna jesteś póki co :) obym jutro miała podobnie.

To ja tez się wstrzymam z wcześniejsza wizyta wole już na serduszko zaczekać. Także mamy razem wizytę 25 ;)
To chyba i ja poczekam do 23 wtedy bedzie 7 tydzien i 1 dzień..

f2w390bvw1qh8q70.png

reklama
Ja w czwartek rano idę na betę ciekawe co pokaże. Robię codziennie testy i kreska jest mocniejsza z dnia na dzień wiec mam nadzieje ze wszystko ok

Do góry