reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A pobolewa Was brzuch? Od wczoraj w sumie cały dzień go czuje. Nie jest to ból nie do wytrzymania ,ale jednak jest.
Mnie nic nie boli.. ani brzuch.. ani piersi jakos specjalnie nie bola.. takze kazdy organizm inny.. caly czas sie pocieszam, ze moja mama tez nie miala zadnych dolegliwosci ani nudnosci, ani wymiotow.. zawrotow glowy.. i pracowala do 8 miesiaca ciazy i urodzilam sie zdrowa po terminie.

reklama
A jest tu ktos kto w tamtym roku urodzil i teraz znowu jest w ciazy?
Ja urodziłam rok temu 30.08 w 34 tygodniu troszkę za dużo wysiłku i tak wyszło. Teraz to bedzie 4 dziecko, i mało czasu mam żeby się nad ciaza, trochę się boję że znowu urodze za wcześnie ten 34 tydz jakoś zaniosę ale nie daj Bóg jakieś skrajne wczesniactwo.

Anita gratuluję. Piękny pecherzyk

Ja dziewcxyny idę na pierwszą wizytę gdy bwdzięczny 7t+5 d. Zwariuje do tej pory ;-)

Mała czarna jest szansa ...to bardzo dobrze. Domyślam się jaki stres przezywasz

Mnie nic nie boli.. ani brzuch.. ani piersi jakos specjalnie nie bola.. takze kazdy organizm inny.. caly czas sie pocieszam, ze moja mama tez nie miala zadnych dolegliwosci ani nudnosci, ani wymiotow.. zawrotow glowy.. i pracowala do 8 miesiaca ciazy i urodzilam sie zdrowa po terminie.
Obyś to dobrze ze nie jestem sama . Nie mam objawów ciazy. Może ciut mam tylko wzdety brzuch. I ciut dzisiaj senna jestem . A tak zero

DZiewczyny jestem po wizycie:) ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Widać było śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. Na serducho za wcześnie powiedziała pani doktor. Założyła mi kartę ciąże :)
Termin wg om i wg usg ten sam czyli 07.03.2020:) następna wizyta 25.07 żeby posłuchać serduszka, skierowania na badania dostanę w piątek na NFZ żeby nie płacić za nie. Na wczasy mogę lecieć spokojnie. Pogadalysmy, posmialysmy się jestem mega szczęśliwa :):)

Cudownie słyszeć takie wiadomości! Gratuluję ci!

Ja urodziłam rok temu 30.08 w 34 tygodniu troszkę za dużo wysiłku i tak wyszło. Teraz to bedzie 4 dziecko, i mało czasu mam żeby się nad ciaza, trochę się boję że znowu urodze za wcześnie ten 34 tydz jakoś zaniosę ale nie daj Bóg jakieś skrajne wczesniactwo.
Mój drugi synek urodził się w 34 tyg ciazy. Ale był duży i silny . To moja 4 ciaza . M dwóch chłopców

Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Jedyne co wspominam źle to późniejszy bol piersi i pleców (ale to jak już brzuszek urósł). Ale na początku czułam się jak młody Bóg :)

reklama
Do góry