reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dokładnie 6tc,u mnie na pewno jeszcze nie będzie nic widać, bo miałam późno owulacje ale to zależy kiedy u Cb wypadła, może być widać, ale nie musi :)
No wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??

No wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??
Może być, bo ja po terminie miesiaczki robiłam betę i była zerowa więc ja nie mam wątpliwości co do mojej, dopiero 3 dni pozniej się pokazała :p

Dmalw jak zrobić taki suwaczek z owieczką??

Wchodzisz na:

Krok pierwszy: wybierz tło.
Krok drugi: wybierz wskazówkę.
Krok trzeci: wprowadź dane

wpisujesz datę miesiączki i klikasz stwórz suwaczek.
Kopiujesz z PIEWRSZEGO OKIENKA link i wklejasz pod kazdym bieżącym postem którego piszesz.

PS. Z teorii powinno sie link raz wkleic do "Napisz cos o sobie" w ustawieniach ale to nie działa, co zgłosiłam już administracji ( a administracja IT).
Uciążliwe za kazdym razem wklejać link, więc mam nadzieję, ze szybko naprawią.

ckaiflw1prbvmdef.png

Ostatnia edycja:
f2w390bvw1qh8q70.png

Wchodzisz na:

Krok pierwszy: wybierz tło.
Krok drugi: wybierz wskazówkę.
Krok trzeci: wprowadź dane

wpisujesz datę miesiączki i klikasz stwórz suwaczek.
Kopiujesz z PIEWRSZEGO OKIENKA link i wklejasz pod kazdym bieżącym postem którego piszesz.

PS. Z teorii powinno sie link raz wkleic do "Napisz cos o sobie" w ustawieniach ale to nie działa, co zgłosiłam już administracji ( a administracja IT).
Uciążliwe za kazdym razem wklejać link, więc mam nadzieję, ze szybko naprawią.

ckaiflw1prbvmdef.png
Dziękuję Ci!! Udało się, z tymze faktycznie lipa z tym wklejaniem pod kazdym postem..

f2w390bvw1qh8q70.png

Od kiedy miałas zlecony Acard?
Ja jestem po jednym poronieniu i teraz mam dostac profilaktycznie (odchwili bicia serduszka)

ckaiflw1prbvmdef.png

Mi lekarz kazał brać ciągle w okresie starań a teraz to tym bardziej jak jestem w ciąży. I dopiero się to odstawia jakoś w 35 tc.

Nie, ja 2 x poronilam. Mam córeczkę 3-letnią z pierwszej ciąży całkowicie bezproblemowej. Potem 2 poronienia w grudniu i teraz w kwietniu. Tak robiłam badania genetyczne. Mam mthfr homo i pai. Jestem na acard, clexane, progesteron i to na tarczyce 25mg. Robiłam też normalne badania z krwi plus homocysteina która jest bardzo dobra. Więc poza Tsh wysokim i tymi mutacjami raczej wszystko gra.
No to mamy te same mutacje

reklama
DZiewczyny jestem po wizycie:) ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Widać było śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. Na serducho za wcześnie powiedziała pani doktor. Założyła mi kartę ciąże :)
Termin wg om i wg usg ten sam czyli 07.03.2020:) następna wizyta 25.07 żeby posłuchać serduszka, skierowania na badania dostanę w piątek na NFZ żeby nie płacić za nie. Na wczasy mogę lecieć spokojnie. Pogadalysmy, posmialysmy się jestem mega szczęśliwa :):)

Załączniki

• 36F233F0-ECEA-46D7-9B1C-5E84C893C165.jpeg
    36F233F0-ECEA-46D7-9B1C-5E84C893C165.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 88
Do góry