reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dokładnie 6tc,u mnie na pewno jeszcze nie będzie nic widać, bo miałam późno owulacje ale to zależy kiedy u Cb wypadła, może być widać, ale nie musi :)
No wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??

No wlasnie.. nie chce sie rozczarowac i zyc w niepewnosci z kolei kolejny termin mozliwy to 23 lipca. Moze sie przepisze.. jedyne co to w dniu spodziewnej miesiaczki miala mocne kreski na tescie, moze jest szansa??
Może być, bo ja po terminie miesiaczki robiłam betę i była zerowa więc ja nie mam wątpliwości co do mojej, dopiero 3 dni pozniej się pokazała :p

Dmalw jak zrobić taki suwaczek z owieczką??

Wchodzisz na:

Krok pierwszy: wybierz tło.
Krok drugi: wybierz wskazówkę.
Krok trzeci: wprowadź dane

wpisujesz datę miesiączki i klikasz stwórz suwaczek.
Kopiujesz z PIEWRSZEGO OKIENKA link i wklejasz pod kazdym bieżącym postem którego piszesz.

PS. Z teorii powinno sie link raz wkleic do "Napisz cos o sobie" w ustawieniach ale to nie działa, co zgłosiłam już administracji ( a administracja IT).
Uciążliwe za kazdym razem wklejać link, więc mam nadzieję, ze szybko naprawią.

ckaiflw1prbvmdef.png

Ostatnia edycja:
f2w390bvw1qh8q70.png

Wchodzisz na:

Krok pierwszy: wybierz tło.
Krok drugi: wybierz wskazówkę.
Krok trzeci: wprowadź dane

wpisujesz datę miesiączki i klikasz stwórz suwaczek.
Kopiujesz z PIEWRSZEGO OKIENKA link i wklejasz pod kazdym bieżącym postem którego piszesz.

PS. Z teorii powinno sie link raz wkleic do "Napisz cos o sobie" w ustawieniach ale to nie działa, co zgłosiłam już administracji ( a administracja IT).
Uciążliwe za kazdym razem wklejać link, więc mam nadzieję, ze szybko naprawią.

ckaiflw1prbvmdef.png
Dziękuję Ci!! Udało się, z tymze faktycznie lipa z tym wklejaniem pod kazdym postem..

f2w390bvw1qh8q70.png

Od kiedy miałas zlecony Acard?
Ja jestem po jednym poronieniu i teraz mam dostac profilaktycznie (odchwili bicia serduszka)

ckaiflw1prbvmdef.png

Mi lekarz kazał brać ciągle w okresie starań a teraz to tym bardziej jak jestem w ciąży. I dopiero się to odstawia jakoś w 35 tc.

Nie, ja 2 x poronilam. Mam córeczkę 3-letnią z pierwszej ciąży całkowicie bezproblemowej. Potem 2 poronienia w grudniu i teraz w kwietniu. Tak robiłam badania genetyczne. Mam mthfr homo i pai. Jestem na acard, clexane, progesteron i to na tarczyce 25mg. Robiłam też normalne badania z krwi plus homocysteina która jest bardzo dobra. Więc poza Tsh wysokim i tymi mutacjami raczej wszystko gra.
No to mamy te same mutacje

reklama
DZiewczyny jestem po wizycie:) ogólnie wszystko w jak najlepszym porządku. Widać było śliczny pęcherzyk i ciałko żółte. Na serducho za wcześnie powiedziała pani doktor. Założyła mi kartę ciąże :)
Termin wg om i wg usg ten sam czyli 07.03.2020:) następna wizyta 25.07 żeby posłuchać serduszka, skierowania na badania dostanę w piątek na NFZ żeby nie płacić za nie. Na wczasy mogę lecieć spokojnie. Pogadalysmy, posmialysmy się jestem mega szczęśliwa :):)

Załączniki

• 36F233F0-ECEA-46D7-9B1C-5E84C893C165.jpeg
    36F233F0-ECEA-46D7-9B1C-5E84C893C165.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
Do góry