reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

No właśnie mi się wydaje że jest i to spore ciałko żółte a on powiedział ze nie ma. Ponad to obok widać jakiś zarys tak jakby tam miałby zarodek

Idź szybciutko do innego lekarza , bo to nie idzie w takim stresie żyć. Czekam na dobre wieści , ale tylko na dobre. [emoji255]

ckaiflw1prbvmdef.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mialam dzisiaj sen... byłam w szpitalu i miałam rodzic dziecko, które waż 2800 [emoji50] byłam taka szczęśliwie w tym śnie. Rano wstałam aż taka rozemocjonowana.
Jak ja pragnę zostać mamą [emoji1317] Nie ma teraz ważniejszej rzeczy na świecie.
Udanego i spokojnego dnia dla Nas wszystkich !

ckaiflw1prbvmdef.png

Ostatnia edycja:
A ja jestem nieprzytomna... obudziłam się o 3:30 do toalety i nie mogłam już później zasnąć, a tu trzeba do pracy się zbierać już. Nie wiem jak ja dziś przetrwam tyle godzin :/ jestem nieprzytomna, a w pracy tyle myślenia i do ogarnięcia :(
Dobrze, ze piszecie z tymi wózkami, ze tak jest, wezmę to pod uwagę i poczytam dużo jak będę miała kupić.
f2w3rjjghb3ibrut.png

Dziewczyny, czy Wy tez macie (zwłaszcza rano) biegunki...?
W poprzedniej ciąży miałam problemy od tej strony i teraz to sammo...

ckaiflw1prbvmdef.png

Ostatnia edycja:
Ja dla córki kupiłam bebetto Torino gondola cudna ale spacerówka dno wiec odrazu sprzedałam i kupiłam xlandera xmove spacerówka jest najlepsza na świecie dla mnie duża do spania, wygodna, zakupów mieści bardzo dużo, w nocy ma diody wiec widać jak idziemy zwłaszcza gdy pada do tego ma moskitierę wbudowana woec nie muszę o tym pamiętać naprawdę bardzo polecam

A ja znowu problem ze snem, 5.30 rano pobotka i nie mogę spac nie ważne czy idę spać o północy czy o 22... Już nie wiem jak za to się wziasc, przewraca się z boku na bok, wiem że też mam białe noce to może to wpływać ale przed tego nie miałam.

f2w3gov37znp1hsr.png

Ja tez mam biegunki i za mną tez ciężka noc... jestem wykończona dobrze ze mam urlop. Coś mocno mnie brzuch boli to chyba stres przed wizyta bo tak bardzo chciałabym już coś dziś zobaczyć...

reklama
Do góry