reklama
Czerwcowa2018
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jako że mam córcie a czekam na chłopca zrobiłam porządek w szafie mojej panienki. Jakby któraś chciała kupić ubranka dla dziewczynki od rozm. 56 zapraszam na prv
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hejka Ooo to jest jeszcze szansa, że urodzisz w lutym haha Ja akurat mam na 9 marcaHej dziewczyny
Czytam Wasze rozmowy od paru dni, ale jest tego tak mnóstwo, że postanowiłam sama dołączyć Termin z OM - 5 marzec więc aktualnie 26+6, któraś ma taki sam?
No możliwe, że się załapię na luty bo na tych pierwszych USG maleństwo mi wyprzedzało o 2,3 dni więc na prenatalnych lekarz określił wiek ciąży i termin na 2 marca A jak u Ciebie? Zgadza Ci się od początku termin z OM i USG? Chłopiec, dziewczynka?Hejka Ooo to jest jeszcze szansa, że urodzisz w lutym haha Ja akurat mam na 9 marca
Chce_byc_mama_wielu
Haha u mnie powinno być dwa dni do tyłu, czyli wg ostatniej miesiączki powinnam mieć ok 12 termin, ale od początku podałam lekarzom, że miałam miesiączke 2 dni wcześniej i faktycznie. I tak już zostawiłam to Jednak wg tego co się działo w czerwcu to i tak do zapłodnienia doszło w tym czasie co z usg wychodzi, więc ja mocno liczę na 9 marca, wolałabym nawet trochę szybciej urodzić I wg lekarzy mam dziewczynkę ❤No możliwe, że się załapię na luty bo na tych pierwszych USG maleństwo mi wyprzedzało o 2,3 dni więc na prenatalnych lekarz określił wiek ciąży i termin na 2 marca A jak u Ciebie? Zgadza Ci się od początku termin z OM i USG? Chłopiec, dziewczynka?
Hehe, no ja ogólnie miałam nieregularne cykle, zazwyczaj 25-26 dniowe, ale lekarz liczy mi wg cykli 28 dniowych więc właśnie myślę, że tym samym do zapłodnienia też doszło szybciej (znam datę, bynajmniej tak mi się wydaje ), dlatego maleństwo mi wyprzedzało o te 2,3 dni.Haha u mnie powinno być dwa dni do tyłu, czyli wg ostatniej miesiączki powinnam mieć ok 12 termin, ale od początku podałam lekarzom, że miałam miesiączke 2 dni wcześniej i faktycznie. I tak już zostawiłam to Jednak wg tego co się działo w czerwcu to i tak do zapłodnienia doszło w tym czasie co z usg wychodzi, więc ja mocno liczę na 9 marca, wolałabym nawet trochę szybciej urodzić I wg lekarzy mam dziewczynkę ❤
Oo to super Ja chłopca
Imię już wybrane?
Ja tak miałam od pewnego czasu, ale to tylko rano po wstaniu z łóżka a Ty jak? Cały czas Cię boli?Dziewczyny czy was też tak boli krocze nie mogę zrobić większego kroku bo czyje dziwny ból
Chce_byc_mama_wielu
Ooo ja na początku miałam info, że chłopiec, ale od 15 tyg się zmieniło i czekam na Marcelinkę ❤Hehe, no ja ogólnie miałam nieregularne cykle, zazwyczaj 25-26 dniowe, ale lekarz liczy mi wg cykli 28 dniowych więc właśnie myślę, że tym samym do zapłodnienia też doszło szybciej (znam datę, bynajmniej tak mi się wydaje ), dlatego maleństwo mi wyprzedzało o te 2,3 dni.
Oo to super Ja chłopca
Imię już wybrane?
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Mnie nie boli ani nie ciągnie w kroczu. Boli mnie tak jakby mnie dziecko skopalo bliżej "wyjścia". A to w konkretnej sytuacji Cię boli? Bo może jeżeli to po dzwiganiu czy stosunku lub gwałtownego ruchu to może lepiej zapytaj lekarza na następnej wizycie i odpoczywaj Trzymaj się, będzie dobrzeDziewczyny czy was też tak boli krocze nie mogę zrobić większego kroku bo czyje dziwny ból