reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Kupiłam ubranka wiem że za wcześnie mam nadzieję że będzie dobrze :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Na tym etapie już raczej będzie dobrze. Ryzyko poronień jest ale spada do 1% bodajże.

Jak chcecie to podeślę wam link do tej grupy tam są ubrania damskie dla dzieci też trzeba śledzić transmisje. Ja upolowalam za 2 zł spodnie Zara dla córki :)

Jak mi sie uda to po proszę o zdjęcia to wam pokaże no mowie wam wyprawki dla noworodka 29zl

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Dzisiaj byłam u lekarza z powodu delikatnych plamien, które pojawiły się dopiero w 14 Tc. Diagnoza: poronienie zagrażające- duphaston i leżenie.
Dbajcie o siebie dziewczyny, bo coś czuję, że to wszystko przez codzienna pracę i wieczne latanie ze szmata ile wlezie ( pedantyzm). I narobiłam.... A było jak z książki...
Także, sorry za słowo, ale mam zamiar mieć ujebane okna do samego marca, oby tylko mały dał radę. Pozdrawiam
Dbaj o siebie kochana wszystko na pewno będzie dobrze

Kochane jeśli jesteście zainteresowane to podeślę wam adres tam gdzie ta Pani sprzedaje takie piękności jak robi transmisję to rzeczy np z 55 są przeceniane na 29 do 35 Max.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Dziewczyny no skoro ja mam mieć nawet - 10 po porodzie to normalne wtedy, to tak zaczęłam przeglądać może kupić ten kombinezon do fotelika dedykowany, uzywalyscoe sprawdza się? Pytanie jak z rozmiarem. Lekarka się śmiała że Mała będzie duża a na pewno długa później wam wyślę zdjęcie jakie ma nogi jak się rozpycha, mówi że ma bardzo długie nogi a jak patrzy na nas to się nie dziwi ja 174 mąż 188 wzrostu a ja jestem najniższa w domu, a brat mojej mamy ma 2.05m aż się boję...

reklama
Kochane tutaj jest sklep tej Pani dodajcie się do grupy i wam będą powiadomienia przychodzić dziś jak przyjedzie kurier to mają być kurteczki. Są też większe rozmiary ja córce na 134 wzięłam spodnie i tunike o taką :).

Załączniki

• FB_IMG_1568099316129.jpg
    FB_IMG_1568099316129.jpg
    268,7 KB · Wyświetleń: 69
  • FB_IMG_1568099268821.jpg
    FB_IMG_1568099268821.jpg
    162,6 KB · Wyświetleń: 66
Do góry