reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Vaniliia120 mi w poprzedniej ciąży w 4 miesiącu zaczęła się skaracac. Dostałam luteine dopochwowo i leżałam. Jak było lepiej to jakieś spacerki, jak przedobrzylam to znowu leżenie. Szczęśliwie udało mi się donieść do 40 tyg, 2 tyg przed terminem zaczęłam normalnie funkcjonować i myślałam że za dwa dni wywiezie mnie na porodowke, mylilam się, dopadła mnie rwa kulszowa i to była tragedia ale dałam radę

reklama
Myśle, że witaminę C można. Ja też dziś rano brzydko kaszlałam, ale mam nadzieje, że nic z tego nie będzie :/
I mnie też coś niestety bierze...od rana kaszle, aż mnie momentami brzuch boli. Oby tylko nic się poważniejszego z tego nie rozkręciło.

Mnie też lapie cos....250 wez lekarz mi tak polecił
Ja mam dzis mega eeee płaczny dzień
Chyba hormony
Ale w sumie chyba doprowadza mnie to tego sytyacja..gdyz tesciowa mieszka pode mną....i zawsze próbuje udowodnic ze jest najlepsza i lepsza ode mnie....a ze mieszkamy w ich domu to wchodzi i sie rzadzi jak u siebie.........-.-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
Boszeee daj mi ta moc bym wygrala w lotka i sie wyprowadzila:D
Łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o problemy z teściową... Ja od swojej właśnie odpoczywam i siedzę drugi dzień u rodziców, ale niestety dzisiaj wracamy... ;/

Łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o problemy z teściową... Ja od swojej właśnie odpoczywam i siedzę drugi dzień u rodziców, ale niestety dzisiaj wracamy... ;/
No niestety z teściowymi to jest ból... Czasem się zastanawiam czy to wynika z tego, że one miały złe relacje ze swoimi teściowymi. Czasem tak mi się wydaje...

hej dziewczyny. Czy można do Was dołączyć? Wczoraj przypadkowo wpadłam na to forum i dziś dopiero się zarejestrowałam :) Obecnie jestem w 14tc. Termin porodu mam na 2 marca :) to moja druga ciąża. W domu już mam 8letniego synka :) od 7tc przebywam na l4 z powodu plamień. Pierwsza ciąża była zagrożona, łącznie prawie miesiąc przeleżałam w szpitalu, dlatego mam nadzieję, że teraz obejdzie się bez szpitalnego łóżka :)

W poniedziałek mamy z mężem rocznicę ślubu więc to wszystko ładnie by się ułożyło :)
Ja też mam z mężem 9 wrzesnia rocznicę ślubu;)
Vaniliia120 mi w poprzedniej ciąży w 4 miesiącu zaczęła się skaracac. Dostałam luteine dopochwowo i leżałam. Jak było lepiej to jakieś spacerki, jak przedobrzylam to znowu leżenie. Szczęśliwie udało mi się donieść do 40 tyg, 2 tyg przed terminem zaczęłam normalnie funkcjonować i myślałam że za dwa dni wywiezie mnie na porodowke, mylilam się, dopadła mnie rwa kulszowa i to była tragedia ale dałam radę
No mi w poprzedniej ciazy zaczęła się skracać od jakoś 14 tygodnia.. I leżałam do 37 tygodnia. W tym zaliczyłam 3 wizyty w szpitalu al3 nikt mi nic na szyjke nie założył, kazali tylko ciągle leżeć. U mni3 luteina dopochwowa odpada, bo już po 1 tabletce mam mega uczulenie.. całe wargi opuchnięte i dochodzi do tego straszny świąd. Pozostaje mi tylko luteina pod język ale ona nie daje taki3go efektu jak ta dopochwowa. Ehh przeraża mnie trochę wizja leżenia bo mam roczniaka w domu

Ja też mam z mężem 9 wrzesnia rocznicę ślubu;)

No mi w poprzedniej ciazy zaczęła się skracać od jakoś 14 tygodnia.. I leżałam do 37 tygodnia. W tym zaliczyłam 3 wizyty w szpitalu al3 nikt mi nic na szyjke nie założył, kazali tylko ciągle leżeć. U mni3 luteina dopochwowa odpada, bo już po 1 tabletce mam mega uczulenie.. całe wargi opuchnięte i dochodzi do tego straszny świąd. Pozostaje mi tylko luteina pod język ale ona nie daje taki3go efektu jak ta dopochwowa. Ehh przeraża mnie trochę wizja leżenia bo mam roczniaka w domu
Ja miałam w ten poniedziałek rocznicę nawet mi to z głowy wypadło upss... Byliśmy w drodze. Wrrr.. 2 lata ale już razem jesteśmy 9 lat.

reklama
Do góry