reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja pilam do 6 tyg, a potem mnie odrzucilo, nie moge patrzec na kawe. Wczoraj poszlam z kolezankami do kawiarni i sie skusilam na latte i meczylam ja strasznie. Takze kawa mi nie smakuje w ciazy :)
Za mną ostatnio chodzi kiszoną kapustą jenys na sama myśl ślinka mi cieknie do tego stopnia że dziś do obiadku zrobiłam z niej suroweczkę mniam A ile podjadłam przy przygotowywaniu [emoji23]
Wiem że pewnie będą wzdęcia ale cóż przeżyje [emoji6]

reklama
Mój tak samo mówi że zakupy w styczniu tylko jego nie ma jestem sama z córką i ciężko mi będzie to wszystko zorganizować... I tak połowę rzeczy muszę zamawiać potem nie będzie na to czasu. Dokumenty trzeba będzie załatwić bo mój mąż to zapomnijcie sam nie załatwi :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Zawsze możesz się wybrać z jakąś koleżanką, siostrą czy kuzynką. Będzie Ci wygodniej i wiadomo że jak się idzie z kimś to zakupy sprawiają większą radość. :)

Ja na ostatnie dwa miesiące mam zamiar jechać do mojej mamy. Póki co mieszkamy z teściami a od przyszłego roku dopiero zaczynamy budowę. Fakt faktem to 200 km, ale to moja pierwsza ciąża i liczę, że mama mi pomoże przez pierwszy miesiąc. Mam też pewność, że jak odpukać, będę musiała iść wcześniej do lekarza i coś będzie brakować, to ona dokupi. :) Mąż już się śmieje, że ode mnie odpocznie. :)

reklama
Do góry