Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Ja jeszcze czekam na pierwsze usg które mam dopiero 10 wrześniaA wszystkie już dziewczyny widziały serduszko?
Może poczekać aż Każda z nas będzie na przełomie 11/12 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze czekam na pierwsze usg które mam dopiero 10 wrześniaA wszystkie już dziewczyny widziały serduszko?
Może poczekać aż Każda z nas będzie na przełomie 11/12 tydzień
Hej jestem w szpitalu od rana krwawie na USG maluch 6+3 a powinno być 10+3 brak akcji serca, są jakieś szanse?
Conajmniej jedna mamusia czeka na pierwszą wizytę [emoji6]W takim sensie, ze na forum nikt kto nie jest wpisany nie będzie mógł czytać tego co piszemy. Bo na razie mamy publiczny wątek i obojętne kto by nie wszedł może sobie nas podczytywać.
KlaudiaDE nie wiem czy wszystkie ale raczej tak, bo najpóźniej powinny mieć 8tc jak dobrze liczę, chociaż to nie ma i tak związku bo one są już tutaj a my przeniesiemy się wszystkie a jak ktoś będzie chciał dołączyć to wtedy przez administratora akceptuje się taka osobę.
To tylko propozycja zreszta, jeśli nie chcecie może być otwarty.
Tak, ja nawet teraz jechałam w 4/5 tc ponad 3 godziny w jedną stronę i też tego łososia jadłam [emoji12]Dziękuję, ale na początku też? Bo ja 8 tydzień, po wpisaniu w Google wyso mi że w 1 trymestrze powinno się nie jeździć długo że względu na wstrząsy.
Do tego zjadłam kawałek łososia wędzonego na zimno i od wczoraj tak rozmyślam. Muszę coś zrobić z tym lękiem
Że nie ma, więc się żegnam.A co lekarze mówią?
Przykro mi... Wiem co to znaczy, pierwszą ciąże straciłam, a teraz walczę o drugą. Trzymaj się cieplutko!Że nie ma, więc się żegnam.