reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
W takim sensie, ze na forum nikt kto nie jest wpisany nie będzie mógł czytać tego co piszemy. Bo na razie mamy publiczny wątek i obojętne kto by nie wszedł może sobie nas podczytywać.
KlaudiaDE nie wiem czy wszystkie ale raczej tak, bo najpóźniej powinny mieć 8tc jak dobrze liczę, chociaż to nie ma i tak związku bo one są już tutaj a my przeniesiemy się wszystkie a jak ktoś będzie chciał dołączyć to wtedy przez administratora akceptuje się taka osobę.
To tylko propozycja zreszta, jeśli nie chcecie może być otwarty.

Za wcześnie na to, poza tym o tych kwestiach powinni się wypowiadać tylko certyfikowani lekarze.
Na prenatalne i testy ide 12+6. Pytanie
Za wcześnie na to, poza tym o tych kwestiach powinni się wypowiadać tylko certyfikowani lekarze.
Na prenatlane ide 12+6 do lekarza z międzynarodowym certyfikatem. Mój lekarz też ma certyfikat. Spokojnie ja nie chodzę do byle kogo. Jutro mam wizyte kontrolną i pytam się czy będzie coś widać.

Csla poprzednia ciąże tlukłam sie roznymi drogami. Bez przesady, nie ma co schizowac.

Dziękuję, ale na początku też? Bo ja 8 tydzień, po wpisaniu w Google wyso mi że w 1 trymestrze powinno się nie jeździć długo że względu na wstrząsy.

Do tego zjadłam kawałek łososia wędzonego na zimno i od wczoraj tak rozmyślam. Muszę coś zrobić z tym lękiem

Tak nawet gdy to zwykła wizyta to w tych okolicach o zwykły lekarz bada takie parametry, a jak coś nie tak wyjdzie to wyślę do specjalisty, jeżeli będzie potrzeba szczegółowych prenatalnych badań. Tak miałam z pierwszym zwykła gin napewno bez certyfikatow wykryła nieprawidłowości i wysłała dalej
Super dzięki za odpowiedź o to mi chodziło ;)

Na prenatalne i testy ide 12+6. Pytanie

Na prenatlane ide 12+6 do lekarza z międzynarodowym certyfikatem. Mój lekarz też ma certyfikat. Spokojnie ja nie chodzę do byle kogo. Jutro mam wizyte kontrolną i pytam się czy będzie coś widać.

Tak właśnie wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, ze idziesz na zwykła wizytę.

reklama
Dziękuję, ale na początku też? Bo ja 8 tydzień, po wpisaniu w Google wyso mi że w 1 trymestrze powinno się nie jeździć długo że względu na wstrząsy.

Do tego zjadłam kawałek łososia wędzonego na zimno i od wczoraj tak rozmyślam. Muszę coś zrobić z tym lękiem
Cała ciąże. Od początku. Taka mam prace, ze dużo jeżdżę.

Do góry