Bedemama!
Moderator
Pieknie to wygladaJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie to wygladaJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096
Ja mam wieczorami taki, ale już w dzień też widać, wczoraj założyłam strój jednoczęściowy bo się wstydzilam iść w dwu, on nie wygląda typowo coazowo tylko jakby mi tłuszczyk wyplywalJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096
Ja też mam - 1 kg od wyjściowej, ale mi się wydaje że to się wieczorem Woda zatrzymuje, jedzenie i jakieś minimalne wzdęcia ale zawsze i brzuch rośnie, może ktoś pomyśleć że spożywczaJa mam tylozgiecie ale nic takiego w 1 ciąży jie zauważyłam. Teraz rano tez nikt nie pozna ze jestem w ciąży za to wieczorem loooooo jaki brzuch [emoji23] ale to chyba z jedzenia. Tez chodzę w 1czesciowym stroju bo mi się tłuszczyk wylewa i przeraża mnie towaga -1kg od wyjściowej.
Wow . Spory i pięknyJa jestem w szoku dopiero 7t6, normalnie był płaski, teraz już większości spodni nie dopne. A to rano w dzień jeszcze konkretniejszyZobacz załącznik 1009096
Ja też mam - 1 kg od wyjściowej, ale mi się wydaje że to się wieczorem Woda zatrzymuje, jedzenie i jakieś minimalne wzdęcia ale zawsze i brzuch rośnie, może ktoś pomyśleć że spożywcza![]()
![]()
No cóż ludzie mają różne światopoglądy, a w PL aborcja bywa pod pewnymi warunkami legalna.
Ja robię ze względu na wiek. Bliżej mi niestety do 40, niż 35.
Pokaz ten wozek
No ale kiedys ten maz w koncu musi wrocic z pracy![]()
U mnie tak samo 5 osób się przede mną bujało i nic a ja usiadłam ledwo, chwila groz, łzy w oczach... a teraz tylko puszczają mięśnie bo strasznie się spięłam nawęt barki i ramiona mnie bolą.W pierwszej ciąży też zerwał mi się hamak w 3 trymestrze. Bardzo się martwilam ale było wszystko ok na szczęście. Okazało się że źle go przypielam. Pierwszy raz tak mi się stało i tonw ciąży :-(