reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Nie jest za wcześnie im później tym trudniej zmierzyć przeziernosc bo znika. Od 11 do max 13t6 się robi, potem nie ma sensu
Wszedzie pisza ze do 14+6 ale to tez zalezy od wielkosci
Różnie. Ogólnie przez brzuch, ale jeśli dziecko zasłania ważne elementy, to lekarz może zrobić kontronie też dopochwowo.
Dokladnie. Moja przyjaciolka miala przez brzuszek ale lekarz dokonczyl dopochwowo bo czegos nie widzial.

Pisalam wczoraj o przypadlosci jesli chodzi o gardlo w pracy nauczyciela i od wczoraj mnie zaczelo bolec.. mam nadzieje ze sie nie rozkreci :oops: a jutro przed nami wesele ehhh

tez zazdroszcze i jednocze sie w bólu lezenia ;) ja dzis mialam "szalony dzień" ... w koncu wyszlam z domu (!) - bylam oddac krew na morfologie i mocz , bo w poniedzialek wizyta u gin. To moje pierwsze wyjscie poza dom od 2 tyg , mysle ze usprawiedliwione ;) czulam sie te 20min poza domem jak na wakacjach :D ahh no i jadlam dzis rosół, ohh normalnie nie cierpie rosołu, a od miesiąca mam ciagle smaki na rosół... :o czy ktoś tak ma ?

Rosół to spoko ja jak kiedyś ktokolwiek robił watróbkę uciekała z domu bo nie dawałamrady w domu usiedzieć z tego smrodu. A ostanio siedziałam w kuchni i wąchałam watróbkę z cebulką i ślina mi leciała :D teściowa chciała mi wcisnąć a ja twardo, że nie zjem ale pachniało pięknie. A najlepszym dla mnie zapachem jest surowe mięso i pobyt w mięsnym :D hahahaha

Jak piszecie o prenatalnych o ogólnie zrobić lepiej wcześniej niż później. Jeśli będzie za wcześnie to lekarze po prostu umówi nowy termin ale jak będzie za późno to po zawodach. Najpóźniej jest niby do 13+6 ale ja ogólnie w tym tygodniu 13+ już bym się bała, ze będzie za późno. Dlatego my idziemy w 11+6 jak będzie za wcześnie to umówimy nowa wizytę.

reklama
Nienawidzę u siebie tego poczucia głodu najbardziej rano jestem wtedy wściekła ssie mnie jak cholera i do tego dochodzą nudności to jakiś koszmar. Jak tak dalej pójdzie to będę ogromna

Do góry