reklama
Szarafoka
Fanka BB :)
Ja czekam dziewczyny w poczekalni mały poślizg jest ale mam stresa chłopak że mną chce serduszko usłyszeć dziś mam 9tydz +0 więc serduszko już musi być
trzymam kciuki ! ja w 9+0 mialam ladne foto glowka raczki nozki serduszko i 2,2cm . Pozdrawiam
Bedemama!
Moderator
Super, w kupie razniejMi tez taki termin wyszedl na ostatnim usg :-)
Juz niedlugo! Dlatego cieszylam sie, ze ja mialam wizyte przed poludniem. Nie lubie caly dzien czekac... powodzenia i dawaj znac!Cudooooowna fasolka!!! Ja mam wizytę dopiero o 19.20 także wyczekuję...
Tylko czasem nie probuj zmieniac na inny dzien dzisiaj tez mialysmy razem wizytowac, ale poszlas szybciej na usgŚliczna fasolka . Też mam wizyte na 26 sierpnia.
Serce juz na pewno bedzie i dzidzie tez bedziesz mogla dokladnie zobaczyc. Zazdroszcze! Moj maz wpatruje sie w zdjecia z usg i mowi, ze nic nie widzi hah.Ja czekam dziewczyny w poczekalni mały poślizg jest ale mam stresa chłopak że mną chce serduszko usłyszeć dziś mam 9tydz +0 więc serduszko już musi być
Hahaha myślałam, ze tylko ja tak miałam, ze nie wiedziałam czy już wzięłam tabletki czy nie. Teraz mi mąż wieczorem na następny dzień wyciska wszystkie do pudełeczka specjalnego jak takiej babciDlatego sprawilam sobie pudelko na tabletki i nie mam problemu chyba ze zapomne powyciskac tabletki na caly tydzien bo tak tez sie zdarza
agacior89
Zaangażowana w BB
Słodziak
A co to jest ta „satelita”?
Pęcherzyk żółtkowy
Bedemama!
Moderator
Pieknie wyglada moglas tez uslyszec bicie czy tylko widzialas na monitorze? Nie pamietam od ktorego tygodnia mozna juz sluchac bicia serca.Hej dziewczyna my już po wizycie lekarz wyliczył 8+4 a nie 9+0 mamy serduszko wszytsko ładnie bije i maleństwo ma 21 mm ale się cieszę Zobacz załącznik 1006971
Nie tylko widziałam jak miga ale to nic najważniejsze że jest
Pieknie wyglada moglas tez uslyszec bicie czy tylko widzialas na monitorze? Nie pamietam od ktorego tygodnia mozna juz sluchac bicia serca.
Szczęśliw@
19.06 z usg wychodzi na 31.03 a z miesiączki na 25.03To moja fasolka:
Zobacz załącznik 1006921
Malo widac, dlatego czekam na drugi scan, 26 sierpnia.
Jakies wiadomosci od pozostalych dziewczyn, ktore dzisiaj wizytuja?
22 czerwca, a Ty? Zawsze razniej jesli ma sie podobny termin Bedziemy razem wyczekiwac na koniec marca
Pewnie że razniej
reklama
m-madzix
Super!!!!! Gratuluję!!! Ja za 2 godzinki będę po.. alw mam stresaHej dziewczyna my już po wizycie lekarz wyliczył 8+4 a nie 9+0 mamy serduszko wszytsko ładnie bije i maleństwo ma 21 mm ale się cieszę Zobacz załącznik 1006971