PaulinaRP
Fanka BB :)
A ile wynosiło u Ciebie tętno dzidziusia?Ja na pierwszej wizycie byłam już w 6 tygodniu 5 dniu, ze względu na plamienia... Widok bijącego serca na USG, wzruszający
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile wynosiło u Ciebie tętno dzidziusia?Ja na pierwszej wizycie byłam już w 6 tygodniu 5 dniu, ze względu na plamienia... Widok bijącego serca na USG, wzruszający
Niestety nie wiem, odnotowała tylko, że jest...A ile wynosiło u Ciebie tętno dzidziusia?
Ja bym tak długo nie wytrzymała, pierwsza wizyta 6,5 tygodnia teraz jestem w 8 i aż mnie skręca, żeby iść do innego ginekologa i sprawdzić czy wszystko ok
Kochane bardzo mi przykro takie smutne wiadomości.
Kochane czy wy też nie czujecie ciąży ja na prawdę wstaje rano i tak jakby pustka nic żadnych bulgotek nic..
Oo mam identyko, gazy przeokromne a przez to wzdęty brzuch i taaak duży się robi na wieczórOj też bym tak chciała bez objawów, ja mam ciągle uczucie rozciągania, pobolewania brzucha i do tego te gazy...
Ciekawe czy urodzimy w tym samym czasie tez jetem w 11 ale 10+3 ostatnia miesiączka kiedy? Ja 25.05 a teraz czekam na wizytę do 20.08 i już nie mogę się doczekać. Chce juz dostać zdjęcie bo do tej pory nic nie dostałamJa mam tak że nie raz czuje się głupio bo mam wrażenie jakbym w ciąży nie była, a z drugiej strony raz na jakiś czas nie codziennie np dzidiaj koło 13 mdłości ale przekasilam 2 kostki czekolady i spokój, ja miałam takie rzeczy przed ciąża jeżeli nie zjadłam śniadania i broń wypilam kawę lub gorzej zielona herbatę to tak mnie mdlilo że szok, a teraz po prostu się to spotegowalo. Piersi bolą przy mocniejszym nacisku a brzuch nie zawsze ale jak dzidiaj kichnelam to wszystkie mięśnie brzucha poczułam, po prostu cialo się przyzwyczaja ja już mam tak z 2 tygodnie a jestem w 11 tygodniu. Nie biorę tego za złe objawy, będzie co będzie. Ale raczej pójdę po podróży na dodatkowe USG bo 23 dopiero mam wizytę u mojej ginekolog a 12 będę u siebie w mieście i się raczej wybiorę żeby sprawdzić czy podróż coś nie zmieniła pozatym 17 mam wesele I nie chce się chwalić rodzinie nie będąc pewna.
Mi pokazał przez 15 sekund bicie żebym usłyszała ale podobno to nie do końca zdrowe że usg ok ale sprawdzanie serduszka bicia nie do końca przez to tak krótko badał tak mu powiedział lekarz a byłam w 8+3.Nie tylko widziałam jak miga ale to nic najważniejsze że jest
Tak jak pisałam wcześniej to podobno szkodliwe i mi tylko 15 sekund puścił serduszko a może nawet 10 sekund to było strasznie szybko u mnie w 8+3 było 170 tetnoGratualcje
Dziewczyny a jak u Was z badaniem tętna? Lekarz mierzy ile jest czy tylko mowi ze jest bicie? Bo ja jak bylam na 1 wizycie to tylko powiedzial ze jest bicie. Pozniej mialam nadprogramową wizytę bo szlam po L4 i zbadal bylo 121. A pozniej jeszcze raz szlam na nadprogramową wizytę i w dodatku do innego lekarza to mowil ze jest bicie ale nie bedzie mierzyl ile dokladnie bo to jest szkodliwe dla plodu bo wytwarza sie szkodliwe pole magnetyczne. Byc moze zbada dopiero na tej wizycie planowanej. A jak u Was to wygląda?
Ja miesiączka 26.05 czyli jeden termin mam nadzieję że się uda do końca o będzie fajnie gdybyśmy w jednym czasie urodziły. Moja mama jak mnie rodziła spotkała się przed wjazdem na salę gdzie usypia Li do cesarki koleżankę która jechała na porodowke i mam z kolegą ta sama godzinę porodu tzw bliźniaki astrale a to była mojej mamy koleżanka z szkoły średniejJa też mam dopiero za 3 tygodnie i mam ochotę iść do innego lekarza żeby tylko zobaczyć
Ja zupełnie nic nie czuje i czasem się smieje ze może jednak nie jestem ... jedynie to to ciągnięcie w podbrzuszukaniu
Oo mam identyko, gazy przeokromne a przez to wzdęty brzuch i taaak duży się robi na wieczór
Ciekawe czy urodzimy w tym samym czasie tez jetem w 11 ale 10+3 ostatnia miesiączka kiedy? Ja 25.05 a teraz czekam na wizytę do 20.08 i już nie mogę się doczekać. Chce juz dostać zdjęcie bo do tej pory nic nie dostałam
Mi w 6 tyg 4 dni jeden Lekarz powiedział że 160 "na oko" i tak wpisał na opisie. Wczoraj 7 i 3 dni i 152 na min. Lekarz badał dosłownie 5 sekundA ile wynosiło u Ciebie tętno dzidziusia?
Byc moze maja jakies normy ze np. sprawdzaja tylko raz w miesiacu nie częsciejTak jak pisałam wcześniej to podobno szkodliwe i mi tylko 15 sekund puścił serduszko a może nawet 10 sekund to było strasznie szybko u mnie w 8+3 było 170 tetno