Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Ja mam pierwsze usg 10 września. Jeszcze tyle czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O maskara, to musisz być cierpliwa, ja bym nie wytrzymała a który masz dziś dzień od ostatniej miesiączki ?Ja mam pierwsze usg 10 września. Jeszcze tyle czasu
Wszystkiego dobrego!! Trzymaj się, bądź dzielna, będzie jeszcze dobrze!!Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Muszę na jakiś czas opuścić grupę. Pewnie też odpuszczę starania dopóki nie zrobię wszystkich badań a czeka się około 4 miesiące na wizytę. Myślę że w przyszłym roku zawalcze jeszcze raz. Proszę w liście marcowek zmiencie moja datę na jakiś krzyżyk no chyba że chcecie usunąć.
Życzę Wam wszystkiego dobrego. Mam nadzieję że teraz już tylko same pozytywne wiadomości tu będą. Pewnie za jakiś czas jak już dojdę do siebie to zajrzę to co u Was się dzieje. Dziękuję jeszcze raz. Bez Was byłoby jeszcze ciężej.
Ostatnia miesiączkę miałam 12 czerwca .O maskara, to musisz być cierpliwa, ja bym nie wytrzymała a który masz dziś dzień od ostatniej miesiączki ?
Ostatnia miesiączkę miałam 12 czerwca .
Mieszankami w UK i tu pierwsze usg jest ok 12 tygodnia właśnieTo tak jak ja tez 12.06 ale ja już po usg a czemu tak późno?
Mieszankami w UK i tu pierwsze usg jest ok 12 tygodnia właśnie
Dzięki trochę mam mdłości jestem senna i piersi bola w pierwszej ciąży dużo wymiotowałam ... teraz jest lepiej .A to inna sprawa to ja mam przyjść pod koniec sierpnia na kolejne, a jak się czujesz?