reklama
Dziewczyny dzisiaj kończę 7 tydzień. Czy was też przestają boleć piersi? Wcześniej miałam tak, że bolały raczej po południu wieczorem mniej. Od soboty w ciągu dnia w sumie prawie w ogóle nawet jak naciskam na nie, wieczorem troszeczkę wczoraj tak samo. Dzisiaj rano praktycznie nie bolą. Innych objawów nie miałam w sumie pobolewał mnie brzuch raz z jednej strony raz z drugiej, teraz tylko na chwilę złapie z prawej. Do lekarza umówiłam się dopiero na środę...
Szarafoka
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiaj kończę 7 tydzień. Czy was też przestają boleć piersi?
u mnie tez okolo 7 8 tyg objaw obolalych piersi stal sie mniej uciazliwy mysle ze nie ma sie co stresowac
Hej dziewczyny. Ja mam piersi gruczołowate, których sama nie jestem w stanie badać, ponieważ często występują na nich jakieś guzy, które są np. spuchniętymi węzłami chłonnymi itp. Robiłam co roku prywatnie usg piersi u specjalisty, którą poleciła mojej cioci lekarka (ciocia miała raka piersi). Tak się złożyło, że coroczną wizytę miałam 26.07 i wykryto u mnie z 7 torbielków (prawdopodobnie z powodu laktacji) i 1 guz z podejrzeniem nowotworu. Powiedziała, że trzeba koniecznie obserwować i po zakończeniu laktacji przyjść bo możliwe, że wyśle mnie na biopsję.
Także dziewczyny, jeśli macie taką możliwość KONIECZNIE ZRÓBCIE USG.
Także dziewczyny, jeśli macie taką możliwość KONIECZNIE ZRÓBCIE USG.
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dzisiaj kończę 7 tydzień. Czy was też przestają boleć piersi? Wcześniej miałam tak, że bolały raczej po południu wieczorem mniej. Od soboty w ciągu dnia w sumie prawie w ogóle nawet jak naciskam na nie, wieczorem troszeczkę wczoraj tak samo. Dzisiaj rano praktycznie nie bolą. Innych objawów nie miałam w sumie pobolewał mnie brzuch raz z jednej strony raz z drugiej, teraz tylko na chwilę złapie z prawej. Do lekarza umówiłam się dopiero na środę...
Ja jutro kończę 7 tydzień a ból piersi z dnia na dzień chyba coraz większy
Mnie caly czas w tym samym natezeniu bolą, ale lekarz mowil ze moga przestac bolec. I pytalam sie o wielkie zmniejszenie mdlosci, bo tak sie u mnie stalo to mowil ze po prostu organizm sie przyzwyczail do skoku hormonow a z dzidzia wszystko jest ok bo mialam usgDziewczyny dzisiaj kończę 7 tydzień. Czy was też przestają boleć piersi? Wcześniej miałam tak, że bolały raczej po południu wieczorem mniej. Od soboty w ciągu dnia w sumie prawie w ogóle nawet jak naciskam na nie, wieczorem troszeczkę wczoraj tak samo. Dzisiaj rano praktycznie nie bolą. Innych objawów nie miałam w sumie pobolewał mnie brzuch raz z jednej strony raz z drugiej, teraz tylko na chwilę złapie z prawej. Do lekarza umówiłam się dopiero na środę...
@borówka26 ma racje, ciesz się Ja się strasznie męczę
reklama
Jak mialam mocne mdlosci to bralam tabletki Prevomit, tak jak zalecil lekarz i pomagały. Pozniej zaczely sie zmniejszac z dnia na dzien wiec juz nie musialam, ale jesli bardzo sie męczysz to spytaj lekarza bo to sa tylko witaminy ktore m.in reguluja hormony i wit B. Niedobor wit B moze tez powodowac mdlosci@borówka26 ma racje, ciesz się Ja się strasznie męczę