reklama
Milii
Fanka BB :)
[GROUP=][/GROUP]
Super gratuluje!!! Wg usg masz 5 tydzień i 5 dzień więc musiałaś mieć wcześniej owulkę
Kochana nie ważne kiedy Tak się cieszę jestem spokojniejsza
m-madzix
mi przepisal 75mg ale w pregnie jest chyba 100 mg i jak zapytalam czy ok, to powiedzial ze ok bo to dla dziecka wiec wezmie tyle ile potrzebuje.Tak biorę witaminy metylowane (bo mam mutacje MTHFR) I w tym jest też jod 150ug. Czy to dobra dawka? Mi powiedział lekarz że jak powtórzę badanie po 4 tyg od suplementacji to wtedy zobaczymy czy trzeba zwiększyć dawkę.
Ciesze sie, ze wszystko ok u Ciebie i kropka
Oto mój śliczny kropek
5 tydzień ciąży . Wszystko się rozwija dobrze. Oczywiście mnóstwo badań bo mam grupę krwi 0. Witaminki te kazał brac. Następna wizyta 26 sierpnia. Termin mam wpisany na 1 kwietnia 2020 w prima aprilis dobre nie ale mówił że może się jeszcze zmienić.
mendziorka
Zaciekawiona BB
Oto mój śliczny kropek
5 tydzień ciąży . Wszystko się rozwija dobrze. Oczywiście mnóstwo badań bo mam grupę krwi 0. Witaminki te kazał brac. Następna wizyta 26 sierpnia. Termin mam wpisany na 1 kwietnia 2020 w prima aprilis dobre nie ale mówił że może się jeszcze zmienić.
Ja też mam kolejna 26 sierpnia. U mnie z OM 6+5 a z USG 5+5 biło serduszko już! !!! Pulsowało na ekranie mąż podziwiał
Milii
m-madzix
Nie martw się kochana, piersi nie sa wyznacznikiem w zasadzie nic nie jest wyznacznikiem.. ja w poprzedniej ciazy mialam bardzo wyczulony wech, bolace piersi a zakonczyla sie fiaskiem.. a teraz nie czuje nic i jest ok. Takze polecam nie myslec, nie analizowac i po prostu cieszyc sie ciazaHej. Mi zeszły dolegliwości z brzucha. Tzn rano wstaje i mam płaski brzuch.. [emoji57] niby się cieszę, no ale wątpliwości są. Dodatkowo piersi trochę przestały boleć. W piątek wizyta.
reklama
m-madzix
Kochana nie jestesmy robotami.. u jednej zarodek z serduszkiem pojawi się na poczatku 6 tyg a u drugiej dopiero pod koniec 7.. spokojni. Masz bardzo wczesna ciaze i bardzo szybko poszlas do lekarza.