Dzięki mam 2B wiec spoko.Musisz zaznaczyc to zwolnienie i na dole wybrac szczegóły zaśw. ZUS ZLA
reklama
alita6
Fanka BB :)
No to spoko[emoji4]. U mnie sie chyba ta babka pomyliła. Bo doktor co innego, a ona co innego. A ja nie wyrobie 4 tygodnie, zeby chociaz na spacer nie wyjsć[emoji24]Dzięki mam 2B wiec spoko.
OK dzięki. Dobrze ze zapytałam. A znacie się na wynikach tarczycy? Mam 3.7 i lekarz przepisał tylko 25mg. Nigdy wcześniej nic nie brałam i nie miałam problemów z tarczyca. Ciekawa jestem czy te tabletki coś pomogły.Dokladnie, tabletke na tarczyce wez po badaniu ja zawsze tak robie, chociaz nawet jakbys pominela jedna to nie ma tragedii
Mili jak po wizycie? Nie mogę nic znalesc moje pominelam jakiegoś posta?
Ja mam 0rh- mąż ma Arh-
Może *
Mili jak po wizycie? Nie mogę nic znalesc moje pominelam jakiegoś posta?
m-madzix
Moj endo utrzymuje moja tarczyce na poziomie do 2 bez ciazy, w okolicy 0-1 w czasie ciazy. Ja biore juz tyroksyne 6 lat i potrafi skakac nawet przy stalym leczeniu, w ciazy tymbardziej. Dobrze, że dostalas lekiOK dzięki. Dobrze ze zapytałam. A znacie się na wynikach tarczycy? Mam 3.7 i lekarz przepisał tylko 25mg. Nigdy wcześniej nic nie brałam i nie miałam problemów z tarczyca. Ciekawa jestem czy te tabletki coś pomogły.
Dodam, że w ciazy biore 125 mg, ale tym sie nie sugeruj, bo kazdy przypadek jest inny i podobnie jak Ty 6 lat temu startowalam od niskiej dawki.
A bierzesz witaminy?? Moj endo przepisal mi w ciazy jod, ale ta sama dawka jest w pregna plus wiec sie suplementuje pregną, bo tu jest i jod i wit.d i kwas foliowy itd.
Tak biorę witaminy metylowane (bo mam mutacje MTHFR) I w tym jest też jod 150ug. Czy to dobra dawka? Mi powiedział lekarz że jak powtórzę badanie po 4 tyg od suplementacji to wtedy zobaczymy czy trzeba zwiększyć dawkę.Moj endo utrzymuje moja tarczyce na poziomie do 2 bez ciazy, w okolicy 0-1 w czasie ciazy. Ja biore juz tyroksyne 6 lat i potrafi skakac nawet przy stalym leczeniu, w ciazy tymbardziej. Dobrze, że dostalas leki
Dodam, że w ciazy biore 125 mg, ale tym sie nie sugeruj, bo kazdy przypadek jest inny i podobnie jak Ty 6 lat temu startowalam od niskiej dawki.
A bierzesz witaminy?? Moj endo przepisal mi w ciazy jod, ale ta sama dawka jest w pregna plus wiec sie suplementuje pregną, bo tu jest i jod i wit.d i kwas foliowy itd.
Milii
Oto mój śliczny kropek
5 tydzień ciąży . Wszystko się rozwija dobrze. Oczywiście mnóstwo badań bo mam grupę krwi 0. Witaminki te kazał brac. Następna wizyta 26 sierpnia. Termin mam wpisany na 1 kwietnia 2020 w prima aprilis dobre nie ale mówił że może się jeszcze zmienić.
5 tydzień ciąży . Wszystko się rozwija dobrze. Oczywiście mnóstwo badań bo mam grupę krwi 0. Witaminki te kazał brac. Następna wizyta 26 sierpnia. Termin mam wpisany na 1 kwietnia 2020 w prima aprilis dobre nie ale mówił że może się jeszcze zmienić.
Załączniki
reklama
m-madzix
[GROUP=][/GROUP]
Super gratuluje!!! Wg usg masz 5 tydzień i 5 dzień więc musiałaś mieć wcześniej owulkęOto mój śliczny kropek