reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Mnie od rana mdliło az dopiero co wymiotowalam przed chwila. Wczoraj to samo caly dzien i o 22 wymioty ;/ nie wiem czy isc jutro do pracy a na zwolnienie z kodem B narazie nie chce isc

reklama
Dziewczyny po wielkich trudach znalazłam na jutro usg, o 18 30 4h jazdy na usg ale co się nie robi, lekarz oczywiście jak zadzwoniłam to powiedział że bóle så normalne tym bardziej po pracy... No nic zobaczymy jutro, ale podniosły mi ciśnienie...

Apropo tak któraś mnie ostatnio zaraziła plackami ziemniaczanymi że teraz mimo bólu tre na tarce ziemniaki i zaraz będę smażyć :)
f2w3gov37znp1hsr.png

Apropo tak któraś mnie ostatnio zaraziła plackami ziemniaczanymi że teraz mimo bólu tre na tarce ziemniaki i zaraz będę smażyć :)
f2w3gov37znp1hsr.png
To chyba ja tymi plackami zaraziłam :D Biedaku, nie masz żadnego robota? ja w Thermomixie w 30sek placki robie. Dzisiaj mnie naszło na żurek z kiełbasa, właśnie mąż robi :D

reklama
Ja jestem z tych dziwnych i jem z cukrem pudrem ;) babcia tak nauczyla
Ale też lubię z gulaszem lub sosem Pieczarki wym ;) ale już tego nie wyrobiłam zrobić.
Kurczę napisałaś o gulaszu i teraz nie mogę przestać o tym myśleć.. tak bym zjadła placki z gulaszem po węgiersku mmm taka wołowinka miękka z sosikiem... no i będę musiała zrobić w tym tyg!

Do góry