reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
No ja niestety podzielam los mala.czarna.
Bylam dzis na USG u innego lekarza. Nadal tylko pecherzyk I co najgorsze nie urosl od 2tygodni. Tak ze szansa zadna niestety ale dal mozliwosc czekac 2tygodnie. Tak wiec czekam ,w kazdej chwili moze zaczac sie krwawienie.
Jakos sie z tym pogodzilam,na cud raczej nie licze...
Mam nadzieje tylko ze poronienie nastapi samoistnie I nie bedzie trzeba zabiegu bo wtedy dluzej bedzie trzeba czekac na kolejna probe.
Bardzo mi przykro[emoji17]

Ja też mam wrażenie że ta ciąża mnie nie dotyczy. Nie wymiotuje tylko brzuch mnie ciągnie a tak to zero objawów poza brakiem krwawienia. To takie dziwne że to niby na serio może dopiero jak usłyszę serduszko to coś się we mnie obudzi ponoć to super moment....
I ja tak się czuję, tym bardziej że poprzednie pelnoobjawowe od początku [emoji12]

Mala.czarna i Marta200x bardzo mi przykro, ale wszystko caly czas przed Wami, glowa do góry dziewczyny. Przecież w końcu musi sie udać i będziecie także cieszyć się z ciąży i malucha :) oby do zabiegu, bo on siedzi w glowie jak się na niego oczekuje a pozniej zadbać o siebie i probowac znowu.
UKmama trzymam kciuki, szansa cały czas jest :)

Od 7 na nogach do piero się położyłam chwilę bo już zadyche mam.. :) ale najgorsze to wejście na czwarte piętro dobrze ze ja w Polsce na drugim piętrze mieszkam :) ale już nie długi parę lat i będzie domek

Dziewczynki co na mdłości? Co jeść, jakie potrawy? Odrzucilo mnie od twarogu, mleka itp w tym także od pierogów ruskich ktore uwielbiałam. Bedę dzis robic barszcz czerwony oczywiscie bez smietany ale co oprocz zup mozna jesc?
U mnie mdlosci zaczely sie 6tc1dc a wymioty 6tc3dc. Dzis jest 6tc4dc i tez wymiotowałam

reklama
Do góry