reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Mała.czarna co powiedziała ginekolog? Jaki wiek ciąży? Równie dobrze może pięć 5mm a serduszko słyszalne jutro, z dnia na dzień się zmienia.

Co do brzucha to jak zjem i wieczorem wyglądam jak w 6 miesiącu a dzisiaj lasagne weszła jak złoto, a zaraz się biorę za tarta ;)
Mój brzuch podobnie wygląda :p

Powiedziała że czekamy jeszcze tydzien na spokojnie i zobaczymy. Powiedziała że to czasem się szybko zmienia i no trzeba czasu jeszcze troszkę
Pojawił się zarodek to i pojawi się serduszko :tak:

reklama
Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam, bo dopiero wyszedł mi pozytywnie test w dniu spodziewanego okresu , myślałam, że będę jedną z pierwszych, a tutaj już 183 stron:szok: Teraz boję się iść do lekarza, bo w poprzedniej ciąży długo podejrzewali puste jajo płodowe, mój drugi synek ujawnił się dosyć późno:cool2:Oczywiście w międzyczasie przerabiam w głowie wszystkie możliwe czarne scenariusze :-pCzy jakaś mama, jak ja, spodziwałaby się trzeciego dzidziusia i to po cesarkach ? :)Bo szczerze mówiąc jestem przerażona:p
3 dzidzius ale sn . Witaj

Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam, bo dopiero wyszedł mi pozytywnie test w dniu spodziewanego okresu , myślałam, że będę jedną z pierwszych, a tutaj już 183 stron:szok: Teraz boję się iść do lekarza, bo w poprzedniej ciąży długo podejrzewali puste jajo płodowe, mój drugi synek ujawnił się dosyć późno:cool2:Oczywiście w międzyczasie przerabiam w głowie wszystkie możliwe czarne scenariusze :-pCzy jakaś mama, jak ja, spodziwałaby się trzeciego dzidziusia i to po cesarkach ? :)Bo szczerze mówiąc jestem przerażona:p
Witaj . Ja jestem po jednej cesarce i na 90% drugie też będzie przez cc i mam obawy tak jak Ty , podobno druga cesarka jest gorsza , z dojsciem do siebie, z tymi bólami itd. Ale zobaczymy jak będzie w praktyce .

Ja właśnie mieszkam w angli i ciągle czekam na termin USG pd GP juz 3 tydzien leci. Ale 22 wyjezdzam na wakacje dlatwgo 18stego ide prywatnie na USG zobaczyc czy wszystko jest dobrze bo oprocz pozytywnych testow to nie mam nic
Ja też mieszkam w UK. Jedną córkę tutaj urodziłam i wszystko było super. Teraz już pierwsze usg miałam w 5+0 i za tydzień idę na kolejne. Opieka ciążowa jak najbardziej jest dobra. W szpitalu teraz też się mną już porządnie zajęli od początku ale to pewnie temu że jestem po dwóch poronieniach.

A w jakiej części UK mieszkasz?

To może tak z innej beczki bo widze,że sporo z was już juz ma dzieciaczki. Jak dlugo po ciazy wracalyscie do formy z przed i jak to jest z utratą kg. ? Zastanawiam sie jak to bedzie bo termin porodu na 9 marzec wiadomo ze mozliwe nawet później a 3 października biezemy ślub. Miałam już wybrana sukienke ale obawiam się że moze nie pasować bo sylwetka sporo się zmieni;) Plan był oczywiscie dziecko po ślubie ale tak sie trafilo ,ze będzie przed;)

Witaj . Ja jestem po jednej cesarce i na 90% drugie też będzie przez cc i mam obawy tak jak Ty , podobno druga cesarka jest gorsza , z dojsciem do siebie, z tymi bólami itd. Ale zobaczymy jak będzie w praktyce .
U mnie druga cesarka była dużo lepsza (pierwsza nagła, po długich próbach porodu sn, synkowi spadło tętno), ale doszły nowe skutki uboczne wkłucia. Ale było lepiej, także głowa do góry! :)

Ja też mieszkam w UK. Jedną córkę tutaj urodziłam i wszystko było super. Teraz już pierwsze usg miałam w 5+0 i za tydzień idę na kolejne. Opieka ciążowa jak najbardziej jest dobra. W szpitalu teraz też się mną już porządnie zajęli od początku ale to pewnie temu że jestem po dwóch poronieniach.

A w jakiej części UK mieszkasz?
Ja z Plymouth, a Wy?

reklama
Do góry