reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dzięki dzieki trzymajcie mocno :) idę właśnie już tam
Też trzymam kciuki.

Ja mam taki nawał roboty przed urlopem, że już mam dość. Nawet tu nie mam czasu do was zajrzeć[emoji17] nie nadążam za postami[emoji13]
My wybraliśmy imiona przy poprzedniej ciąży. Na razie czekam jak to się wszystlo pouklada. Te plamienia po usg jakoś się przedłużyły, bo nadal się zdarzają. Chciałam to skonsultować, ale wolny termin dopiero na piątek[emoji52]

W pierwszej ciąży też miałam robić tylko bete przed wizytą dwa razy czy przyrost jest ok A później już lekarz powiedział że mam zakaz robienia bety bo od jakiś tam wartości już nie ma tego przyrostu tak jak na początku i mogłabym się niepotrzebnie stresować.
ja w pierwszej ciązy nie robiłam bety, lekarz nie chciał, a ja sama też jakoś nie zrobiłam. test i potem usg. teraz też jeszcze nie robiłam, zobaczymy co powie lekarka na wizycie, jak byłam ostatnio to był 5 tydz to nic nie mówiła...

Hej dziewczyny, nadrobiłam Was po weekendzie. Miałam weekend wyjazdowy, a dzisiaj full roboty w pracy i dopiero teraz odpoczywam... u mnie od środowej wizyty plamienia mam praktycznie codziennie.. :/ martwi mnie to, wiec idę w środę na kontrole. Póki co napisała mi doktor, żeby jeszcze luteinę na noc dorzucić oprócz duphastonu. Mam na szczęście w domu po poprzedniej ciąży. Mam nadzieje, ze to plamienie nie oznacza nic złego, ale chce się teraz oszczędzać, jutro pracuje z domu, a w środę wezmę na trzy dni L4. Powiem w pracy, ze się rozchorowalam. Muszę ukryc conajmniej do połowy sierpnia... wiec jakiś urlop wezmę jeszcze i jakoś to będzie. Czuje się w miarę ok, piersi zaczęły doskwierać, trochę zmęczona i senna, brzuch wzdety jak w 6 miesiącu, ale ogolnie ok, byle z dzidzia było wszystko dobrze.

Witam nowe przyszłe mamy! Sporo nas tu teraz :)
f2w3rjjghb3ibrut.png

Mała.czarna co powiedziała ginekolog? Jaki wiek ciąży? Równie dobrze może pięć 5mm a serduszko słyszalne jutro, z dnia na dzień się zmienia.

Co do brzucha to jak zjem i wieczorem wyglądam jak w 6 miesiącu a dzisiaj lasagne weszła jak złoto, a zaraz się biorę za tarta ;)

reklama
Mała.czarna co powiedziała ginekolog? Jaki wiek ciąży? Równie dobrze może pięć 5mm a serduszko słyszalne jutro, z dnia na dzień się zmienia.

Co do brzucha to jak zjem i wieczorem wyglądam jak w 6 miesiącu a dzisiaj lasagne weszła jak złoto, a zaraz się biorę za tarta ;)
Powiedziała że czekamy jeszcze tydzien na spokojnie i zobaczymy. Powiedziała że to czasem się szybko zmienia i no trzeba czasu jeszcze troszkę

Do góry