Jestem po. Jest zarodek 6 mm ale serduszka nie ma dalej
Który to dokładnie tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po. Jest zarodek 6 mm ale serduszka nie ma dalej
Też trzymam kciuki.Dzięki dzieki trzymajcie mocno idę właśnie już tam
A co mówił lekarz? Jest szansa, że się pojawi serduszko? Ktory tydz. według usg?Jestem po. Jest zarodek 6 mm ale serduszka nie ma dalej
ja w pierwszej ciązy nie robiłam bety, lekarz nie chciał, a ja sama też jakoś nie zrobiłam. test i potem usg. teraz też jeszcze nie robiłam, zobaczymy co powie lekarka na wizycie, jak byłam ostatnio to był 5 tydz to nic nie mówiła...W pierwszej ciąży też miałam robić tylko bete przed wizytą dwa razy czy przyrost jest ok A później już lekarz powiedział że mam zakaz robienia bety bo od jakiś tam wartości już nie ma tego przyrostu tak jak na początku i mogłabym się niepotrzebnie stresować.
Że są szanse bo mówi że to może się czasem z jednym dniem zmienić. Czekamy do poniedziałku jeśli nie będzie serduszka we wtorek za tydzień mam zabiegTeraz przeczytałam ze Akcja serca płodu powinna być widoczna zawsze, gdy zarodek przekracza 5 mm.
Co gin powiedział?
Dziś z pęcherzyka równo 6+0A jaki wiek ciąży? To dobrze że jest już zarodek! Co lekarz powiedział?
Powiedziała że czekamy jeszcze tydzien na spokojnie i zobaczymy. Powiedziała że to czasem się szybko zmienia i no trzeba czasu jeszcze troszkęMała.czarna co powiedziała ginekolog? Jaki wiek ciąży? Równie dobrze może pięć 5mm a serduszko słyszalne jutro, z dnia na dzień się zmienia.
Co do brzucha to jak zjem i wieczorem wyglądam jak w 6 miesiącu a dzisiaj lasagne weszła jak złoto, a zaraz się biorę za tarta